از اول بارداری تا آخرش استرس اظطراب دعوا و ناراحتی داشتم زیاااد گریه کردم این ماه آخرم کلن همش گریه زاری بنابه دلایلی حالا میگم چی بر سر بچم میاد کسی بود مثل من باشه میترسم بچم قلبش یه چیزی بشه امروز انقدر استرس کشیدم دستام میلرزید تو رو خدا یه چیزی بگین بهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اینارو میگم ولی هیچکی در کم نکرد دورو اطرافم خانواده شوهرم هر ماه میان یه حرفایی بهم میزنن میر ...
ببین تروخدا اصلا برات مهم نباشه که خانواده شوهرت چی میگن.همه این مشکلاتو دارن.توفقط الان بایدفکر اون بچه توشکمت باشی.بایدمراقبش باشی.زودی این دوران بارداری میکذره تا اثرات بدش خدایی نکرده باهات نموته
از ۳۱هفته دکتر بهم آمپول داد که بزنم که ریه های بچه برسه. کلایه قوطی خوردم.بستنی و گوشت وپسته خیلی خوبه برا وزن گیزی.دخترم خداروشکر وزنش خوب بود وقتی اومد دنیا