2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بیاین استرس و اظطراب در ماه اخر بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 26 پست
اشکال نداره عزیزم.هرسوالی داری بپرس.به منم سونو گفت وزنش کمه.دیگه دکتر برام لیدی میل نوشت.من اولش خط ...

منم بیشتر شرایطم مثل شماس حتی خیلی بدتر از اونا کلی دردو گرفتاری تحمل کردم با کلی ناراحتی کاش آخرش خوب بشه بچمو سالم بغل کنم دلم براش کبابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینارو میگم ولی هیچکی در کم نکرد دورو اطرافم خانواده شوهرم هر ماه میان یه حرفایی بهم میزنن میر ...

ببین تروخدا اصلا برات مهم نباشه که خانواده شوهرت چی میگن.همه این مشکلاتو دارن.توفقط الان بایدفکر اون بچه توشکمت باشی.بایدمراقبش باشی.زودی این دوران بارداری میکذره تا اثرات بدش خدایی نکرده باهات نموته

ببین تروخدا اصلا برات مهم نباشه که خانواده شوهرت چی میگن.همه این مشکلاتو دارن.توفقط الان بایدفکر اون ...

این حرفارو میگم ولی دلم آروم نمیشه الان دیگه گذشت ۳۸ هفتمه

از هفته چند لیدی میل خوردی چند قوطی خوردین

از ۳۱هفته دکتر بهم آمپول داد که بزنم که ریه های بچه برسه. کلایه قوطی خوردم.بستنی و گوشت وپسته خیلی خوبه برا وزن گیزی.دخترم خداروشکر وزنش خوب بود وقتی اومد دنیا

این حرفارو میگم ولی دلم آروم نمیشه الان دیگه گذشت ۳۸ هفتمه

خب خداروشکرچیزی نمونده دیگه.منم ۳۸هفته دخترم اومد دنیا.منم این مشکلو داشتم.خانواده شوهرم اصلا نیومدن یه لیوان آب دستم بدن.یا احوالی ازم بپرسن.بی دلیل مادرشوهرم قهر کرده بود.استراحت مطلق بودم.اما اصلا برام مهم نبود.گفتم منم بعدا جبران میکنم

والا منم خوراکم خوبه ولی میگن وزن بچه دوهفته عقبه میگم شاید برا این گریه و ناراحتی هاس .من برا بچه ا ...

نمی‌دونم عزیزم انشالله که خیر بگذره 

برا منم دعا کن باردار بشم 

خب خداروشکرچیزی نمونده دیگه.منم ۳۸هفته دخترم اومد دنیا.منم این مشکلو داشتم.خانواده شوهرم اصلا نیومدن ...

خدارو شکر شما ناراحت نمیشدی من بیشتر حساس شدم که چرا به من اهمیت نمیدن فلان حرص میکشم