2777
2789
عنوان

من از همسنام و دوستام عقبم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 69 پست
چرا فکر می کنین مانایی رشته خوبیه؟البته هر طور صلاح می دونید.

علاقه دارم بهش

همون سال کنکورم باید مامایی ازاد میاوردم نمیدونم چرا نشد

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کاره ای نیست وقتی کار نباشه منم هیچ ازمایشگاهی نخوان ک برم کاراموز وایسم کار از کجا میخواد جور ش ...

ناراحت شدم از ناامیدیت

یه روزی امام زمان (عج) با یکی از همراهان در حال صحبت هستن که در یک لحظه قصد رفتن میکنن...علت رو جویا میشن که چی شده ..میفرمایند کبوتری بالش گیر کرده به شاخه درخت داره میگه یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی 😭😭یا مولایَ یا صاحب الزمان اَنا مُثتَغیثٌ بِکَ الغَوثَ ادرکنی 

علاقتون هستبرا همین می گم بیشتر بهش فکر کن.

خیلی پرستیژ داره تازه ماما میتونه مطب هم بزنه.

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

ناراحت شدم از ناامیدیت

من خودم دیوونه شدم

نه...در حد تئوری خوندن دوسش دارم نمیخوام شغل ایندم توی این زمینه باشه.شغلای بالینی رو دوست دارم

پس دوباره تلاش کن وقتی دوسش نداری بدون عذاب وجدان 

چون ببین من عاشق پیرا پزشکی بودم براش دشت کنکور هم موندم ولی کنکور زبان دادم و الان معلم زبانم حدود یکسال هست آخرین کنکورم 403 بود کلا فارغ 402 بودم!!!

الان معلمم و ب شدت راضی ام از رشتم ادبیات انگلیسی میخونم

ببین اینو گفتم ک بفهمی بعضی وقتا رها کردن واقعا می ارزه

اگر مطمئنی ک میتونی مهاجرت کنی و زبانت خوبه بخون این رشته رو .البته اگر واست مهم نیست ک از دوستات ک ...

عزیزم اخه چرا فکر میکنی عقب تری من از یه برستار شنیدم میگفت تا چند سال دیگه که هوش مصنوعی بیاد دیگه این شغلا از بین میرن میگفت تنها شغلی که نمیشه با هوش مصنوعی انحامش داد همین زنتیکه

خیلی پرستیژ داره تازه ماما میتونه مطب هم بزنه.

خب شاید من بدون هیچ علاقه ای رفتم برام مفید واقع نشده.

ن پرستیژ برام مهمه ن مطب و ن اینکه از کسی عقب باشم.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
پس دوباره تلاش کن وقتی دوسش نداری بدون عذاب وجدان چون ببین من عاشق پیرا پزشکی بودم براش دشت کنکور هم ...

اخه من یکم دیر به خودم اومدم هرچی ترم بالاتر اومدم بیشتر ب این پی بردم ک بازار کار خرابه و هیچ اینده ای توی ایران واسش نیست.اگر همون ترم دو و سه میفهمیدم انصراف میدادم ولی الان ک کلا 3 ترم مونده حیفه مجبورم تمومش کنم 

عزیزم اخه چرا فکر میکنی عقب تری من از یه برستار شنیدم میگفت تا چند سال دیگه که هوش مصنوعی بیاد دیگه ...

هوش مصنوعی چجوری کار یه پرستار رو میتونه بکنه🧐

اخه من یکم دیر به خودم اومدم هرچی ترم بالاتر اومدم بیشتر ب این پی بردم ک بازار کار خرابه و هیچ اینده ...

اره واقعا خیره 3 ترم چیه آخه....تمومش کن و بعدا قشنگ بشین تصمیم بگیر دیر نمیشه خیالت راحت

خب شاید من بدون هیچ علاقه ای رفتم برام مفید واقع نشده.ن پرستیژ برام مهمه ن مطب و ن اینکه از کسی عقب ...

اخه میدونی من احترامی ک بقیه قراره بهم بذارن حس میکنم با توجه ب شغلمه و فکر میکنم ک کسی ک کارش توی بیمارستانه و در ارتباط با جون مردمه مردم واسش احترام بیشتری قائلن تا یکی ک ژنتیک خونده و توی ازمایشگاهه

اره واقعا خیره 3 ترم چیه آخه....تمومش کن و بعدا قشنگ بشین تصمیم بگیر دیر نمیشه خیالت راحت

شما میگی چکار کنم کنکور بدم واسه مامایی یا واسه ارشد مهاجرت کنم؟ زبانم خوبه معدلم بالاست خانوادمم ساپورت مالی میکنن ولی خب من کارای بالینی رو بیشتر دوس دارم تا تحقیقاتی.

میخواستم امسال کنکور بدم برای مامایی ک میگن یازدهم درساش نهاییه و باید همرو امتحان بدی ولی من نمیتون ...

مامایی زیاد بازار کاری نداره ها تا جایی که من میدونم

پرستاری خوبه خیلی جاها هم میتونی کار کنی الان تو بیمارستان اینجوریه که پرستار حتی جای ماما هم میتونه بیاد چون پرستارای ایران خیلی علمی و عملی خوب بلدن شغلشونو 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

اخه میدونی من احترامی ک بقیه قراره بهم بذارن حس میکنم با توجه ب شغلمه و فکر میکنم ک کسی ک کارش توی ب ...

ببین هرچی علاقت باشه قابل احترامه ولی فکرت اشتباهه احترام وقتی برات ایجاد میشه که اعتماد به نفس بالایی داشته باشی و بدونی با هرکس چجوری رفتار کنی و به بقیه هم ی خط بدی که ارزشت رو حفظ کنن و بقیه تو رو برای خودت بخوان ن شغلت، البته شغل اگه از روی علاقه و با مهارت باشه خودش اعتماد به نفس میاره و احترام که اونم باید مدیریت کنی تا بقیه رو ی وقت ناراحت نکنی.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.