2777
2789
عنوان

مجردا چند سالتونه در چه حالین مشغول چی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ 

مشغول کار زندگی

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

عجب باشه 😂

تاپیک تو خوندم ، نذار حرفایی بقیه روت تاثیر بذاره 

زندگیتو کن لذت ببر از زندگیت

حیفه که فکر کنی وارد زندگی متاهلی بشی 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
چرا؟میتونی حرفشونوبهم بگی؟

من دوماهه بیکار شدم بعد از روز اول تیکه و ... مقایسه 

تا گذشت پی روز دیدم ب دروغ رفته پیش یکی از افراد خونوادم از جانب من گفته منم گفتم ازین ب بعد فرزندی ب اسم من ندارین تموم شد

سلام عزیزم میشه لطفا درمورد رشته ات یکم بهم اطلاعات الان ازوضعیتت راضی هستی؟ وضعیت این رشته واسه مها ...

واسه مهاجرت خیلی بهتر از دو رشته تاپ دیگس ولی خب معادلسازی مدرکش شامل ازمون اون کشور میشه و دوسال پروسه داره ولی هفتاد درصد احتمال قبولیشه

از وضعیتمم راضیم