2777
2789

وقت گرفتم برا فردا. گف چی میخای.  چون تاحالا نزاشم دوست داشتم برم.  گفتم خیلی کم پشت باشه اینایی ک یکم دنباله داره.  گفت والیوم. 

اینجا خوندم ک مژه ها میریزه. خوب نیست.  

نظر شما چیه اگ انجام دادین. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا کارش خوبه. آموزشم میده. خیلی هنوجو داره مدرکم میده بهشون. نمیدونم اینستا دیدم. موندم الان بر ...

برو بابا دنیا دوروزه بدت اومد دیگ نرو 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بله هرچقدم کارش خوب باشه مژه هات میریزه چون به مژه های خودت فشار میاد و رو مژه های خودت کاشته میشه برا همین سنگینیش میوفته رو مژه هات

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

سالمه عزیزم اگه مژه ای نباشه که روی چی میخواد مژه بزاره ؟

اکستنشن انجام دادی شما. چند وقت میمونه.  بعد میشه خوشمون نیومد خودمون بکنیم.یا حتما باید بریم ریموو کنه

اکستنشن انجام دادی شما. چند وقت میمونه. بعد میشه خوشمون نیومد خودمون بکنیم.یا حتما باید بریم ریموو ...

بله اکستنشن ، کاشت زیاد پیشنهاد نمیکنم ولی بازم اونم اگه کارش خوبه برای مدت کوتاه اوکیه

اکستنشن ماندگاریش یکی دو ماهه ولی باید هر ۲۱ روز برید ترمیم کنید اینطوری قشنگ ترن و مژه هاتونم آسیب نمی بینه

بازم بستگی به رشد مژه های شما داره ماندگاریش اما ترمیم برای همه همون هر ۲۱ روز هستش

نه باید ریموو کنید ، یا بزارید خودش کم کم بریزه که این روش خوبی نیست چون همشو خودت با دست میکنی و مژه هات آسیب میبینه

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .