2777
2789
عنوان

امروز یه حرکت پشم ریزون زدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 36 پست
موافقم چیکار کنم ادم شمممم صدبار گفتم نکنم بازپیش میاد

اصلا نباید حرف دیگران روی ارتباطت با همسرت تاثیر بزاره

اصلا شاید کسی قصد داره خراب کنه ارتباطتون رو  تو باید بهش بها بدی؟؟؟ و بری دعوا کنی 

بهترین راه اینکه وقتی از چیزی ناراحتی خشمتو کنترل کنی حواس خودتو پرت کنی ب کاری مشغول شی نفس عمیق بکش و تکرار کن باخودت ک گناه دیگران ب همسرت ربط نداره    عجول نباش توی ارامش تصمیم بگیر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 🥺🥺🥺🥺

حالا غصه نخور زیاد اسی.شوهرت ادم فهمیده ای هست معلومه.توهم اگه فک میکنی مشکلتون حل نشده ازش معذرت خواهی کن.اگرم که حل شده فراموش کن و راحت باش

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اصلا نباید حرف دیگران روی ارتباطت با همسرت تاثیر بزارهاصلا شاید کسی قصد داره خراب کنه ارتباطتون رو ...

از این ب بعد موقع بحث کلا گوشیمو میزارم کنار نفس عمیق میرم یکم قدم میزنم اشپزی میکنم یا کارامو انجام میدم

حل شده من نمیخام تکرار شهههه

فقط اراده قوی.مثلا من خودم امروز عصبی شدم از دست خواهر بزرگتر سر قابلمه رو شکستم از قصد زدمش  رو اپن.بعدشم  کلی التماس که کسی نگو.البته خواهر من واقعا اخلاقش رو مخه باورت میشه یه حرفو هزار بار تکرار میکنه.واقعا بالای ده بار میگه واقعااااا انقدر میگه تا طرف دیوونه بشه 

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡