2777
2789
عنوان

امروز یه حرکت پشم ریزون زدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 36 پست
اخه خاهر شوهر من شب جشنم گفت این چیه گرفتی پیر زنونس در صورتی ک ظریف ظریف تک نگین گرفتیم

خب گیریم اون چیزی گفته  همسرت چ گناهی کرده  رفتار بچگانه نکن ارتباطتون خراب میشه صبرش تموم میشه از ما گفتن بود عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم.راهکارم اینه مثل یه بزرگسال فکر کنی نه یه بچه.اخه ادم که بخاطر نظر دیگران زندگی نمیکنه.خدایی کارت خیلی بد بود حالا مردای طرف ما بودن یه ایرو ریزی ای راه میفتاد که نگو.بنظرم حق شوهرت هم نبود که سر حلقه بهش بگی ازت متنفرم.مثلا میتونستی بگی من اونموقع داغ بودم مگرنه کیه که حلقه ازدواجشو دوست نداشته باشه؟مثلا من بودم خودم اصلا حلقمو عوض نمیکردم چون همون چیزی که سر سفره میندازن دستم برام با ارزش تره.حالا البته اینا به کنار به خودت بستگی داره.اما سر هر چیزی که نباید بکی ازت متنفرم.شوهر مثل پارتنر نیست هرچی بگی سر خم کنه برات

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

۲۴ سالمه🥺

سعی کن بیشتر خویشتن داری کنی، زیاد دعوا و جنجال کنی بعدش لوس میشه و شوهرت هم دیگه بهت اهمیت نمیده

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

وای عزیزم.راهکارم اینه مثل یه بزرگسال فکر کنی نه یه بچه.اخه ادم که بخاطر نظر دیگران زندگی نمیکنه.خدا ...

شوهره میدونه استارتر رفتارش اینجوریه از ته دل نگفته متنفرم ازت و از سر لوس بودنه 

اما زیاد بشه، بد میشه دیگه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

آره خدانکنه ولی اینو گفتم که تا تهش بری و اخلاقتو تغییر بدی شوهرت خیلی خوبه شاید اگه من بودم همه چیز ...

🥺🥺🥺🥺نه نگفت کلا خیلی چالش ها داشتیم اما خیلی کوتاه اومده من خودم میدونم ک مشکل منم اونم خیلی مرد خوبیه

اره موقع دعوا چیکار کنم؟

به نظرم تکنیک های آرام سازی و این ها رو باید تمرین کنی،بزن تو اینترنت خویشتن داری موقع دعوا. 

دیگه کم کم دستت میاد. فقط یه جمله تو ذهنت بمونه همش: اینکه من نباید با زیاده روی در بحث ها همسرمو یا هر کس دیگه رو دل زده کنم و از حد بگذرونم

شوهره میدونه استارتر رفتارش اینجوریه از ته دل نگفته متنفرم ازت و از سر لوس بودنه اما زیاد بشه، بد می ...

اره.چون بنظر من نباید سر حرفای بقیه حال خودت و یکی که بی گناهه رو خراب کنی.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡