2777
2789

عزیزم آبگوشت رو همه یک مدل میپزن

ولی خب طعم غذا بسته به مدت پخت و ادویه از خونه به خونه فرق داره

من آبگوشتام طرفدار خیلی داره

فامیلا زنگ میزنن بپز بیایم

پیاز رو با روغن حیوانی تفت میدم طلایی که شد گوشت گوسفندی اضافه میکنم و بهش زردچوبه و چوب دارچین و فلفل سیاه و ادویه ی کاری میزنم و گوشت رو هم سرخ میکنم بعد آب میریزم میزارم گوشت بپزه

از شب قبل هم نخود رو‌ با یه خیار خیس میکنم و صبح آبشو دور میریزم و با همون خیار میزارم بپزه. خیار نفخشو میگیره. بعد خیارو برمیدارم میندازم دور

وقتی گوشت پخت داخل یه قابلمه رب وآبلیمو و یه عصاره ی گوشت و نمک و فلفل و پوره ی گوجه رو با روغن باز میکنم بعد داخل دوتا حبه ی کامل سیر و یک سوم یه فلفل دلمه رو اضافه میکنم. بعد گوشت و نخود و سیب زمینی خیلی کوچیک پوست کنده  رو اضافه میکنم و میزارم در حد یک تا دو ساعت باهم قل بخورن و طعم ها به خورد هم برن.

گوشت گوسفند باشه حجمش کمتر میشه و اب میره ب اصطلاحی و باید بزاری یواش یواش ب روغن بیوفته 

گوشت گاو ب پختن بیشتر احتیاج داره 

گوشت گوساله لطیفه و زودتر میپزه

حبوباتتو از شب قبل خیس کن چندین بار ابشو عوض کن 

4ساعت مونده ب پختت روشون ی مشت نمک جدا جدا بزن هرکدوم بعد 4ساعت بشور 

... 

گوشتتو با حبوبات و پیاز خورد شده یا رنده شده یا درسته 

و دوتا سیب زمینی کوچیک بزار کمی تفت بخورن و بعد رب بزن خامی ربت رفت ادویه بزن و اب بریز تا ریز ریز 2.3ساعت بپزه

1ساعت اخر پخت بهش کمی دنبه له شده بزن و 1لیموعمانی ک تلخ نباشه و ب تعدادتون سیب زمینی متوسط یا کوچیک پوست گرفته و ی قاشق مرزه و من کمی ترخونم میزنم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت رو با پیاز سرخ کن بعد توش کمی نخود و لوبیا بریز ی سیب زمینی هم توش بنداز ی کم با هم سرخشون کن ، الان رب گوجه بزن دوباره بزار ربتم سرخ بشه ، نمک فلفل زردچوبه بزن اب بهش اضافه کن ، در زودپز یا قابلمه رو بزار ، تقریبا ۲۰دقیق اخرای پخت اگه الو هم داری بهش اضافه کن اگه نداری پودر لیمو

پیاز ریز خورد میکنی با روغن تفت میدی گوشت با استخون یا قلم با کمی دمبه بهش اضافه کن تفت بده در آخر زرد چوبه بزن تفت بده آب جوش بریز روش نخود برای هر نفر یک مشت من لوبیا چیتی هم میزنم خوشمزه و غلیظ میشه قبلش خیس کرده باشی به آب جوش اضافه کن بپزه وقتی کامل پخت نیم ساعت یا یک ساعت آخر سیب زمینی پوست کنده اضافه کن همه چی کامل جا افتاده ربع و نمک بزن نعنا مرزه خشک بزن روش امادست نوش جان. 

نکته لیمو عمانی هم اگه دوس داشتی بزن من نمیزنم

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

اول از همه شب نخود لوبیا رو بریز تو فلاکس چای و آب جوش بریز روش درشو ببند و دو سه باری آبشو عوض کن و دوباره آبجوش بریز. بعد فردا صبح زود گوشت و نخود لوبیا یه پیاز درشت گوجه میندازی داخل زود پز (زود پز قشنگ جا میندازه آبگوشت رو) پر از آب کن بزار بپزه

بعد زردچوبه هم بریز چند ساعت بعد یه نصف پیاز رو رنده کن تفت بده با زردچوبه و رب تفت بده تا رنگ رب باز بشه و به آبگوشت اضافه کن دنبه و گوجه رو در بیار بکوب از صافی رد کن دوباره به غذا اضافه کن یه سیب زمینی هم تمیز بشور با پوست بنداز داخل قابلمه تا بپزه نیم ساعت آخر یکم مرزه خشک (یه قاشق چایخوری) میریزیم توش عطرش فوق‌العادس یک ساعت بعدش آمادس.. هر چی گوشت آبگوشت بیشتر باشه لذیذتره

مدت پخت داخل زود پز ۵ ساعت تمام داخل قابلمه ٧ ساعت