2777
2789
عنوان

خب منی که مجازی هم اعتماد ندارم چطور باید عشقمو بیابم🥸

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 33 پست
دانشگاه نمیری؟ اونجا شاید پیدا شد منم مثل توام مجازی اعتماد ندارم معلوم نیست کی پشت گوشی نشستهبیرون ...

دانشگاه که همه یکیو دارن یا نداشته باشن دست به سیگار و فحاشی و درس نخونن امیدی نمیشه بهشون بست

ادم میگه شغلش فدا سرش لاقل سربه زیر و درست درمون باشه

که اونم نیست دانشگاه ازاد میرم

منم موافقم نمیشه شخصیت های پشت گوشی رو درست درمون فهمید 

هعی عزیزدلمیوالا صفحه مجازی هم ندارم چون چیزی برای پست گذاشتن ندارم یعنی خوشم نمیاد درگیر مجازی باشم ...

😂فقط نپرونش همین

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا عمرا بپذیرن چون شدید بصرین تا قیافه نبینن ول کن نیستنمگه این که یکی پیدا شه عقلش کار کنه یبار ح ...

من خودم مجازی اشنا شدیم حتی یبارم عکس نفرستادم بعداز یک سال حضوری همو دیدیم چقدم من روش منت میزاشتم چندین بار روش های مختلف امتحان میکرد ببینه من میفرستم اما هرباررک گفتم ن

من خودم مجازی اشنا شدیم حتی یبارم عکس نفرستادم بعداز یک سال حضوری همو دیدیم چقدم من روش منت میزاشتم ...

البته حس کنجکاوی برای دیدن تو هر دو جنس عادیه منم اگه یکی بیاد پی ویم کنجکاو میشم چهرشو ببینم ولی بنظرم ایده خیلی خوبی گفتی میخوام از همین راه ادامه بدم

نه شماره میدم نه عکس به طرف میگم بیا همو ببینیم اونجوری دیگه حالا یا میپذیره یا تهش تموم میشه

خوب کاری میکنی

البته حس کنجکاوی برای دیدن تو هر دو جنس عادیه منم اگه یکی بیاد پی ویم کنجکاو میشم چهرشو ببینم ولی بن ...

اگه خودش از اون معتادا باشه چی؟

من فکرمیکنم پسرای خوب هیچوقت نمیرن تو مجازی دنبال رل بگردن 

وای نگو من امیدم به دانشگاه س😂🤦‍♀️

تو هر جایی هر ادمی هست توشون پسر خوب هم هست ولی بدست اوردنشون سخته

تو هر کلاس دانشگاه ما از ۱۰ پسر ۱ـ۲ نفر پسر خوبه خوب باشن

بقیشون استایل شلوار پاره یا سیگاری یا فحاش یا درس نمیخونن

اگه دولتی بری شاید درسخون توش زیاد باشه ولی بازم اونجا هستن کسایی که تو رابطه باشن ولی به شدت ازاد نیستن

اگه خودش از اون معتادا باشه چی؟من فکرمیکنم پسرای خوب هیچوقت نمیرن تو مجازی دنبال رل بگردن

حرفت درسته ولی خب بستگی به مکانشم هست مثلا اینستا و تلگرام چون اکثرا رو محور پست گذاشتن و روزمرگی هست،هستن کسایی که هدفشون دنبال رل زدن و اینا نباشه،ولی بر فرض بری اپی دانلود کنی که اسمش دیت و ایناست خب قطعا محور اشنایی هست و شاید کمتر کسی ادم خوبی باشه

گهگاهی بعضی ادم ها بخاطر درونگرایی و یا پیدا نکردن شخص مد نظرشون به مجازی روی میارن

چالش جف یابی ایدیمو از ادمین گرفت اومد پی ویم و.... الان ی سال بیشاره ک باهمیم امروزم اولین دیت حضور ...

وای یادش بخیر یه مدت تلگرام که داشتم یه کانال بلایند دیت بود😂😂😂برای مسخره بازی رفتم ولی باحال بود

وای یادش بخیر یه مدت تلگرام که داشتم یه کانال بلایند دیت بود😂😂😂برای مسخره بازی رفتم ولی باحال بود

😂😂😂

من داخل ی کانالی چالش جفت یابی گذاشته بودن ک پسرا بگن عروس ننم میشی دختراهم هرچی دوس دارن بگن 

بعد من نوشتم عروس بابات میشم😂😂

بعد از ی ساعت دیدم یکی اوند پی ویم نوشت سلام جفتم هیچ همینطور بحث ادامه دار شد دوهفته ی اولی خواهر برادر بودیم بعدش هم خب.... 😂😂

😂😂😂من داخل ی کانالی چالش جفت یابی گذاشته بودن ک پسرا بگن عروس ننم میشی دختراهم هرچی دوس دارن بگن ...

وای چقدر قشنگ😍

خدا بخواد دو نفرو برسونه فرق نمیکنه کجا باشه،مهم اینه که برسونه

انشالله خوشبخت باشید