بچه ها منم خیلی جاها درمورد تناسخ شنیدم ولی اعتقاد نداشتم ولی چند روز پیش داشتم یه فکت میخوندم که میگفت اگه بی جهت از یه چیز خیلی مسخره میترسید حتما اون چیز دلیل کشته شدنتون تو زندگی قبلیتون بوده از اون روز تمام فکر و ذکرم شده این من خیلی بیدلیل از ساختمون های نیمه کاره میترسم حتی بوی سیمان و آجر و این چیزا برام دلهره میاره تمام کابوسای وحشتناکم توی ساختمون های نیمه کارس وقتی این کابوسا رو میبینم تا چند روز بی دلیل حالم بده خیلی میترسم واقعا به نظرتون امکان داره من توی زندگی قبلیم توی یه ساختمون نیمه کاره کشته شده باشم یا همش یه فوبیای الکیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تناسخ رو دوست دارم ولی به یه چیز علمی فکر کردم ما همیشه از اول پیدایش زمین بودیم به شکل یه سلول حالا تو خاک یا گیاهان یا بصورت باکتری یا بصورت حیوانات که بالاخره وارد چرخه زیستی شدیم وارد بدن انسان شدیم با مرگ هرانسان یا هرموجودی دوباره برگشتیم تو خاک و دوباره از نو ما همیشه به هر شکلی روی زمین وجود داشتیم و خواهیم داشت
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
کاری با وجود و عدم وجود تناسخ ندارم ولی تو همش تو خیالی
یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بیمعنیه ..! 🦋️ شازدهکوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂