2777
2789

نماز استغاثه نذر نمک نذر صلوات 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر نمک چجوریه؟

هر تعداد خودت خاستی نمک نذر می‌کنی اگر حاجت روا شدی تو ی مناسبت پخشش کن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

نذر نمک بعدش که رسیدم باید انجام بدم یا قبلش؟چندتا بسته

بعدش ببین هرچقدر دلت میگع جدی اینو میگم از ته دلت نذر کنی جواب میگیری 

ممنون منم نذر میکنم کاش حاجت روا بشم😔

چله یاسین هم خیلی خوبه کوچیکترین نذر هم انجام میدی دلی باشه نگو خدایا صد درصد بشه بگو خدایا فلان چیزو برام درست کن اگر نشد مطمئنم یجور دیگم کمکم می کنی 

چله یاسین هم خیلی خوبه کوچیکترین نذر هم انجام میدی دلی باشه نگو خدایا صد درصد بشه بگو خدایا فلان چیز ...

بخدا همش دلی بوده ولی جواب نگرفتم و متاسفانه هی به واسطه اون مشکلم مشکلات دیگ  هم برام ایجاد شد ولی نمک رو حتما امتحان میکنم حس خوبی دارم بهش 

ممنونم

کسی هست ب نیت من نذر کنه؛ دلی  

فک کنه خواهرشم یا دخترش یا حتی ی دوست 

بهمم نگه اسمم زینب و نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم 

برا شاغل شدنم ب امید خدا تو شرکت 

تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم 

ان شاءالله که خدا هزار برابرشو ب زندگیش ببخشه هرکسی ک این خوبی رو در حقم بکنه 

خودم نذر کردم ب امید خدا شاغل بشم از حقوقم هر ماه ی بخش کوچیکی رو اختصاص بدم ب ی دختر بچه یتیمی تحت پوشش بهزیستی ک هزینه تحصیلشو پرداخت کنم تا زمانی ک زنده هستم و حقوق میگیرم اینکارو بکنم 

مطمعنم این شخص هم توی ثواب کارم سهیمِ