2777
2789

وای خیلی زندگی سخته کنارشون محدودیت هاش خصوصا وقتی یه بابای خودشیفته داشته باشی که همش همه چیز رو میندازه گردن بقیه همش میگه شما من چند سالم پشت کنکور بودم دلم میخواد بشینم عرر بزنم خوشبحال خوابگاهیا. ..

معجزه خود تویی ...🩵🌱

وااای منننمممممماما چاره ای ندارم

چند سالته؟ لااقل آدم دوتا رفیق پایه هم داشته باشه خیلی بهتره من همونم ندارم با اینکه دانشجوام 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ لااقل آدم دوتا رفیق پایه هم داشته باشه خیلی بهتره من همونم ندارم با اینکه دانشجوام

۲۲

برای من اصلا جالب نبود برم خوابگاه ولی حس میکنم دیگه نمیتونم با خانواده زندگی کنم.

۲۲برای من اصلا جالب نبود برم خوابگاه ولی حس میکنم دیگه نمیتونم با خانواده زندگی کنم.

وای همسنیم الان چی میخونی ؟ شاغلی؟ من شاغلم نیستم دانشجوام نمیدونم چیکار کنم کاش با هم حرف بزنیم یکم خالی شیم اگه مایلی

معجزه خود تویی ...🩵🌱