2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه دوم بیارم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 50 پست
به جای خرج برای بچه دوم اونو بزار برای تک بچت برا کلاس هم مهارت یادمیگیره هم سرگرم میشه هم میره تو ا ...

من خودم شرایط مالیمون شکرخدا خیلی خوبه ولی بچه هامو قیل مدرسه هیچ کلاسی نبردم ،فقط تابستان پنجم،میخام زبان ببرم براتقویت درسش وبس

بچه باید بچگی کنه چه خبره کلاس مهارت ....توروخدا بس کنید

ماها تو کلاس ومهارت چی شدیم که بچه هامون چی بشن،اصلا کلاس به درد نمیخوره تو این زمونه

خنده دار بود:)ورزش کردن مهم نیست؟مهارت زبان مهم نیست؟فن بیان مهم نیست؟ موسیقی مهم نیست؟شاید یکی مسیرش تو اشپزیه براش کیک پزی مهم نی؟ شاید مسیرش تو ارایشگریه براش مهارت مهم نیست؟واقعا نمیدونم چی بگم گلم تو این عصر همه چی مهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقایسه بیخود نبود! ظرفیت بچه باید سنجیده بشه

😐 

ظرفیت به خانواده بستگی داره اگ بچه ای درونگرام باشه خوشش نیاد باید با این قضیه کنار بیاد تا دراینده ب مشکل نخوره 

فک کردی بچه ای ک نتونه با خواهر برادر زندگی کنه در اینده با غریبه میتونه اصلا میتونه بره مدرسه مگ طرف اوتیسم داره؟

چقدر لوس بازی دوست دارید شما

این حرفتون از نظر روانشناسی هم کاملا رد میشه

حتما بچتون موقع مریض شدن شربت نخوره بهش نمیدی یا اگ از میوه بدش بیاد بهش نمیدی ابجی برادر هم نیار براش چون خوشش نمیاد ؟😐

اگ دیدی بچه ای با کسی کنار نمیاد اوتیسم داره یا پیش فعاله کلا یه مریضی داره

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خنده دار بود:)ورزش کردن مهم نیست؟مهارت زبان مهم نیست؟فن بیان مهم نیست؟ موسیقی مهم نیست؟شاید یکی مسیر ...

نه مهم نیس،مهم پول درآوردنه،عقل به کاربستنه برا وضع مالی خوب

پول که باشه ورزش و تغذیه و فن بیانو ظاهر هم خود بخود عالی میشه،

من خودم شرایط مالیمون شکرخدا خیلی خوبه ولی بچه هامو قیل مدرسه هیچ کلاسی نبردم ،فقط تابستان پنجم،میخا ...

کلاس و مهارت نگفتم چیز سخت بره...بره فقط چیزی که علاقه داره دوستم عاشق نقاشی بود ازز بچگی رفت و حال کرد و الان ی طراح حرفه ای لباسه کسی تانره ک نمیفهمه چی دوست داره فشارم نمیاد برای سن خودشه چون لذتم میبره با همسن و سالاش 

😐 ظرفیت به خانواده بستگی داره اگ بچه ای درونگرام باشه خوشش نیاد باید با این قضیه کنار بیاد تا دراین ...

چقدر پرخاشگرانه جواب میدید! آدم رغبت نمیکنه کامل بخونه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من آنقدر فکر آب و برق و آینده میکنم که حد نداره

ما مسئول آینده هیچ فردای بچه هامون هستیم آبی نباشه چطور میخوان زندگی کنن تو مادر رو یاد نمیکنن چرا بحران رو دیدی منو اوردی تو چرا فکر آینده من بودی فقط چون بچه دوست داشتی از تنهایی در بیایی منو اوردی 

همه چی مهمه فقط تک فرزندی نیست که باید فکرشو کنیم 

نه مهم نیس،مهم پول درآوردنه،عقل به کاربستنه برا وضع مالی خوبپول که باشه ورزش و تغذیه و فن بیانو ظاهر ...

من پولمو دارم ولی بدون ورزش ی ادم بی انرژی ناراحت بودم علاوه بر مهارت دانشگاهیم از کلاسایی هم ک رفتم دارم پول درمیارم و چ حیف ک دیر رفتم و درضمن واقعا درک نمیکنم مخالفت با نظرم چه فوایدی داره؟ و بنظرتون واقعا تنها موندن بچه فایده داره یا نه؟من ک خواهر داشتم چی شد؟دوسش دارما ولی خب برا بچه خودم اینو نمیخوام

چقدر پرخاشگرانه جواب میدید! آدم رغبت نمیکنه کامل بخونه

جدی حرف زدم بی احترامی نکردم 

اگ بی احترامی میبینید بگید اصلاح کنم حرفمو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقع بینی منفی نگری نیست.الان اونایی که نوزاد دارن برقشون قطع نمیشه؟تو گرما نمیمونن؟بچه باید تقاص تص ...

برق قطع میشه درس ولی بچه من توگرمانمیمونه،مگه قدیمه

الان همه چی پیشرفت کرده،کولر شارزی هس،چراباید توگزما بمونن

جدی حرف زدم بی احترامی نکردم اگ بی احترامی میبینید بگید اصلاح کنم حرفمو

کامنت اول گفتین چه مقایسه بیخودی، کامنت دوم گفتی چقدر لوسین شما

ما اینا رو بی احترامی میدونیم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

کامنت اول گفتین چه مقایسه بیخودی، کامنت دوم گفتی چقدر لوسین شماما اینا رو بی احترامی میدونیم.

ببخشید اگ باعث ناراحتی شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40