2777
2789
عنوان

تو رو خدا وسواسی ها رو حلال کنین

154 بازدید | 14 پست

یه سریا مشکل وسواس دارن،بیمارن ،دست خودشون نیست اگه آب اسراف میکنن،خودشونم از دست خودشون تو رنج و عذابن

درسته الان وضعیت بحرانیه اما اونا هم بیمارن،دعا کنین خدا شفاشون بده

منم متأسفانه دارم 

آرزومه وسواسم خوب بشه اما متأسفانه بیماری وسواس مقاوم به درمانه،با قرص و مشاوره هم خوب نشدم

موافقم همه بیماران مغزی و روانی رو جامعه باید درک کنه 

خود این بیماران و خونواده هاشون رنج بیشتری میکشن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر احتمالا بهت فلوکسیتین بده خیلی خیلیییی بهتر میشی ولی اثلا سرخود ن بخور ن قطع کن ک خطرناکه

آسنترا خوردم،فلوکستین،سیتالوپرام و‌....

تا حدی بهترشدم اما دکتر گفت دیگه وسواست شده مثل پوستت،جزو بدنت شده و بهتر نمیشه 

شرمنده وقتی اب ندارم پونزده ساعت و با یه بطری اب دست صورت میشورم‌نمیتونم‌حلال کنم که طرف بگه دست خودم نیست و دنبال درمان نره.منم تمیزم.وقتی منبع زدم‌هزینه کردم کلی به خاطر اسراف خیلیااااا.و باید اون اب جیره بندی کنم 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزیزم منم یه نوع وسواس داشتم اونم خیلی شدید جوری که نمیتونستم تو یک روز یه ساعتش رو تو وضعیت عادی باشم و درمان شدم ، بیشترشم خودم کنترل کردم در کنار دارم 

خییلی سخت بود همه چیز منو تحت تاثیر قرار میداد حتا یه تابلو که تو خیابون می دیدم 

شما پیگیر باش و پیش روانپزشک خوب برو و درمانت رو ادامه بده حتا اگه خیلی طولانی بشه مطمئن باش درمان میشی شک نکن ، به خودتم تلقین نکن که نمیشم 

فقطم دارو تاثیر نمیذاره باید کنارش خودتم تلاشش کنی 

آسنترا خوردم،فلوکستین،سیتالوپرام و‌....تا حدی بهترشدم اما دکتر گفت دیگه وسواست شده مثل پوستت،جزو بدن ...

دکترت بیخود کرد.عوصش کن.حتما درمان میشی و خیلی بهتر میشی.و خودت هم خیلی میتونی کمک کنی به خودت.بهت پیشنهاد میدم دنبال یه کار هنری بری که دستات کثیف بشه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

وسواس شما چی بود؟وسواس آلودگی و شستشو؟

نه وسواس ocd ( فکری و عملی )  شدید داشتم 

خیلی وحشتناک بود حتا تو تنفسم اختلال ایجاد میکرد ، در این حد بود 

مطمین باش شما بد تر از اون روزهای من نیستی ❤️

نه وسواس ocd ( فکری و عملی ) شدید داشتم خیلی وحشتناک بود حتا تو تنفسم اختلال ایجاد میکرد ، در این ح ...

خیلی مقاومت دارم به درمان ،واقعا مواجهه باهاش خیلی سخته

چندبار سعی کردم اما نتونستم

خیلی مقاومت دارم به درمان ،واقعا مواجهه باهاش خیلی سختهچندبار سعی کردم اما نتونستم

میتونی حداقل به مرور کمترش کن تو یه کاغذ بنویس که کارات غیرمنطقیه و برای خودت توضیحش بده 

میتونی حداقل به مرور کمترش کن تو یه کاغذ بنویس که کارات غیرمنطقیه و برای خودت توضیحش بده

اخه بنظرم منطقی میاد

میگم فلان چیز واقعا کثیف بوده 

دست به هرچی میزنم دستمو میشورم