2777
2789
عنوان

حرف ی خانم دکتر

527 بازدید | 25 پست

داروساز هستن و مشاور 

تو پیج اینستاش این کلیپ دیدم که میگفت :  «من امروز توی کلیپی دیدم که ی خانم آرایشگر و شنیون کار، به ی دکتر میگه من ماهی خدا تومن پول درمیارم، تو چی؟ 

یا ی خانم. اشپز میگفت من. دوبرابر پزشکی. پول درمیارم... 

حالا من. ی سوال دارم ازتون، اگر معیار پول و بزارید کنار، ی روز از خواب بیدار باشید، قناد و شنیون کار نباشن، چ تاثیر تو زندگی تون داره؟ 

اگر ی روز. پاشید ببینید پزشک و کادر درمانی نیست، چه تاثیر داره؟؟ 

هر شغلی ارزش و زحمت خودشو داره، ولی اینکه ی عده سعی میکنن رشته هایی مثل پزشکی و کادر درمانی و پیرا و... بی ارزش نشون بدن با مقایسه ی  « پول»، اسیب جدی به خودمون میزنه.» 

به نظرم حرفش کاملا درسته 

واقعا خیلیا دارن ارزش کادر درمان و پزشکی و می کوبن زمین... 

(بنده بیکار هستم، پزشک نیستم که بگید سنگ خودگو سینه میزنم🤣) 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

شغل من هزار سختی داره 

درسای سخت هم زیاد داره که حتی گاهی حوصلش ندارم 

ولی عاشقشم و پرستیژش رو با هیچ چیزی عوض نمیکنم

درامد از هوش و دانش 😁

البته کار عملی هم داره 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آرایشگر و آشپز خیلی وقتا توان درس خوندن نداشتن ،از این جهته که میخوان ارزش پزشکی رو که هوش و تلاش بالایی میخواد یا هر رشته ای که تحصیلات بالا میخواد اما متاسفانه درآمد کمی داره رو ،بکوبن.

هرچیزی در جایگاه خودش مهم و با ارزشهنه باید شغلی رو ببریم زیر سوال و نه خیلی بزرگش کنیم

درسته منم گفتم با ارزشه 

ولی هممونم میدونیم چیزای مثل پزشکی، خیلی حیاتی هستن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بله متاسفانه بعضیها که سواد و علمی ندارن سعی میکنن مشاغلی مثل پزشکی یا معلمی یا این چیزا رو بکوبن که خودشونو بیارن بالا. بنظرم هر چند که الان معیار همه چیز شده پول ولی به قول یه ضرب المثلی علم قدرته. 

شغل من هزار سختی داره درسای سخت هم زیاد داره که حتی گاهی حوصلش ندارم ولی عاشقشم و پرستیژش رو با هیچ ...

نمیدونم شغل تون چیه

هرچی که هست

الهی همیشه توش موفق ترین باشید

هر کاری ارزش و جایگاه داره

نا امید شدم

از چی؟ 

عزیزم آرایشگر و آشپز خیلی وقتا توان درس خوندن نداشتن ،از این جهته که میخوان ارزش پزشکی رو که هوش و ت ...

به هیچ وجهه قصد کوچیک شمردن آشپز و آرایشگر و شغل های دیگه نداشتم

چون این شغل ها باعث بهبود کیفیت زندگی میشه 

ولی خیلی ها این روز ها، چیزای حیاتی و مهمی مثل پزشکی و جوری بد میکنن که کسی سمتشون نره

که این نامردیه