2777
2789

سلام من طبقه پایین خونه پدرشوهرم هستم پسرم یک سال نیمش نیم ساعت یک بار میان ایم بچه رو میبرن بیرون لیوان دهنی میدن بهش اب میخوره الان توی یک ماه نیم من دوبار بچه رو بسترب کردم ب مدت ده روز ب خاطر ویروس 

الانم بستری هست پسرم برگردم خونه چطور بگم ب هیچ وجه نیاید دنبال پسرم نمیدونم ب چ زبانی بگم شما بگید🥲🥲

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ رک بگو بچع مریض میشه یکم بزرگ شه بعد از بچت که عزیزتر نیستن گناه داره طفلی

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

بگو دکتر گفته فعلا بیرون نبرید،هوای بیرون براش خوب نیس

حالیشون نمیش میبرن خونه خودشوننن من نمیخام ببرن مراعات نمیکنن سیگار میکشهرپدرشوهرم ریه بچم اسیب دیدهد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
با زبان ساده براشون توضیح بده.خیلی آروم بگو بهشون تا ناراحت هم نشن

حالیشون نمیش 

بگو دکتر گفته از خونه بیرون نره،یمدت نزار ببرن تا از سرشون بی افته

میگم ولی گوش نمید 

با دکتر اونجا هماهنگ شو وقتی اونا هم بودن بیاد تشر بزنه بهت بگه بچه رو بیرون نبرید و بشدت مواظبت کنی ...

دکتر ۸ صبح میاد و میره تا روز بعد اینا ساعتددومیان ملاقات 

امروز میگم دکتر گفته دود سیگار ریه بچتو درگیر کرده میگ ن بابا براسیگار نیس😑

عجب دنیایی شده من اینجا تک و تنها میگم ای خدا میشد یکی میومد بچمو میبرد پارکی جایی شما اونجا شاکی هستی....عشقم بچه هر بار ک مریض میشه بدنش یه پاد زهر تولید میکنه خود بخود شما فقط ارامشتو حفظ کن بهترین راهها برای درمان بچه ات رو در نظر بگیر با صبوری پیشش باش یروزی میفهمی همون بیرون بردنه تعامل کردنه چقد بنفع بچت بوده چون خونه هم باشه از یکی دیگه مریضی میگیره

با پزشکش هماهنگ کنید ی جوری به همسرتون بگن تا همسرتونم از قول پزشک به خانواده شون بگن تا شما خراب نش ...

همسرم خونه نیست  رفته ماموریت بیچاره 

حالیشون نمیش میبرن خونه خودشوننن من نمیخام ببرن مراعات نمیکنن سیگار میکشهرپدرشوهرم ریه بچم اسیب دیده ...

حالیش نشه دعوا کن نزار ببره لال نیستی که

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂