2777
2789

سلام عزیزانم 

ممنون که اومدید 

من 11 سال پیش وقتی دخترم کمتر از یکسال داشت به خاطر خیانت همسرم و اصرار خودش و اون هرزه با بدترین شرایط روحی جدا شدم.. 

تو این 12 سال فقط یکبار موقع هفت سالگی دخترم، پدرش اومد که بهم فشار بیاره مهریه رو ببخشم وگرنه حضانت رو میگیره که موفق نشد.. من مهریه و نفقه دخترم رو نبخشبدم اما هیچ وقت نداد و من هم شکایتی نکردم .. 

تو نه سالگی دوباره چند تا تماس از طرف همسر سابقم شد و خواست با دخترم ارتباط بگیره که دخترم اصلا همکاری نکرد و اونم رفت.. 

باز الان سر و کله ش پیدا شده و دنبال ارتباط با دخترمه، میگه می‌خوام از لحاظ مالی بهش برسم.. نمی‌دونم راست میگه یا دروغ و اینکه دخترم دیگه بزرگ شده و تو سنی هست که ممکنه آسیب ببینه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم که من تو پنج سالگی دخترم مجدد ازدواج کردم.. ارتباط دخترم با همسرم خیلی خوبه.. همسرم دو تا پسر داره از ازدواج قبلیش و رابطه بچه ها با هم مثه خواهر برادر واقعیه، 

می‌خوام بگم دخترم کامل خانواده دار هست و تو کانون خانواده بزرگ شده.. اما هر چی باشه اون هم پدرشه و میگم شاید دخترم بزرگتر و فهمیده تر که شد، از اینکه هرگز پدر خودش سراغش نیومد آسیب ببینه

این مساله خیلی خیلی حساسه حتما با یه مشاور حرفه ای حلش کن . چون دخترت الان بزرگه و سن حساس نوجوانی اگر نذاری بره ممکنه بعد که بفهمه عقده حظور و محبت پدر پیدا کنه اگر بذاری بره ممکنه با خرجای بیجا و محبتای شدید اخلاق بچه خراب بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از خود دخترت بپرس ببین دوست داره یا نه

میگه نه برم میاد ازش و ولش کن.. اما می‌دونم که حداقل از رو کنجکاوی دوست داره گاهی باهاش صحبت کنه.. تو تمام این 12 سال فقط یکی دو جلسه دادگاه رو اونم تو هفت سالگی پدرش رو دیده.. 

بشین با دخترت قشنگ صحبت کن توی سن حساسی هست و میفهمه ببین خودش میخات یا نه بعدن بهت نگه نزاشتی با پدرم ارتباط بگیرم اینم باور کن پدرش از اون پدرهای مزخرفه فوقش یکی دو بار حمایت مالی میکنه بعد ول میکنه

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
بنظرم اجازه نده بزار دخترت یکم بزرگ تر بشه یا اگه قراره ارتباط. بگیره بهتره زیر نظر شما باشه کاملا

ارتباطش که حتما زیر نظر منه.. فقط میترسم اون به دخترم علاقه آنچنانی نداشته باشه. دوبار باهاش صحبت کنه و دوباره ول کنه بره.. بعد دخترم از لحاظ روحی آسیب ببینه

از طرفی میگم شاید واقعا بیاد و بعد اینهمه سال به درد دخترم بخوره.. حداقل از لحاظ مالی برای آیندش یه فکری بکنن