2777
2789
عنوان

به جاریم چی بگم بیخیال شه

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 106 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره دقیقا چرا اون باید با چرخ من درآمد داشته باشه می‌گفت هر مانتو رو بیرون۵۰میگیره میزنه

توام شوخی شوخی میگفتی منم ۵۰ میگیرم تازه با پذیرایی اضافی...گرچه من بودم تو دلم‌میگفتم اصولا زبونم اینجور مواقع نمیچرخه😂

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

[QUOTE=391322118]نه جاریش چرا باید همچین فکری کنه .اون مادرشه هیچ وقت با فامیل شوهر قابل مقایسه نیست بعد اگه چرخ جهیز ...[/QUمتاسفانه بعضیا اینجورین ،جاری من یه شکل دیگه ای از همچین آدمیه هرکاری کنه میگه بهار چرا فلان کارو کرد پس من خوب میکنم هرکاری دلم بخواد میکنم مثلا شوهرش میگفت نرو خونه ی دوستت میگفت بهارچرامیره خونه ی مادرش، میگفت شب شده چرا دیراومدی خونه میگفت چرابهارمیره خونه ی مادرش کسی به اون چیزی نمیگه درحالی که این دوتا اصلا باهم قابل مقایسه نیستن،حالاخانواده ی شوهرم متلک ودخالت نبود که داشتن دراین زمینه وسایر زمینه ها ولی شوهرم مشکلی باخونه ی مادرم رفتن نداشت،فقط اون ول نمیکرد،میگفتن وسایلتو که چند روزه سرراهه ازاینجا بردار میگفت چرا به بهارچیزی نمیگید ،درحالی که من هیچوقت چیزی بیرون ازخونه نمیزاشنم حتی یک بار،کلا بعضیا بی منطقن وتو دنیای خودشون فقط خودشونو توجیه میکنن ودیگه خودشونو میزنن به اون راه

جاریت چه بچه مهدکودکیه😑😑😑

😔😔😔😅😅😅دست رو دلم نزارکه خونِ😭🤭چه دعوا وچه ماجراها که من از دست این کشیدم چه روزهایی که تو خونه نشسته بودم تو راهرو همش اسمم میومد وچرت وپرت میشنیدم چون یکی دلش خواسته یه کاری بکنه درحالی که من بدبخت حتی ازاین کاربدم میاد چه برسه به اینکه انجامش بدم😅