2777
2789
عنوان

به جاریم چی بگم بیخیال شه

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 106 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرخ رو بده ببره خونش در راه رضای خدا این کارو‌کن

وا چه حرفایی😑ببره دیگه نمیده..من یه بار اتومو دادم خواهرشوهرم..بهم پس نمیداد بخدا..انقدر به شوهرم گفتم..شوهرمم هی به خواهرش میگفت پس بده..می‌گفت لازم دارم😒😑آخر به زور داد

...
بزار یه مدت بگذره شاید واقعا کم استفاده کرد هر لباسی که جادکمه نمیخواد .اگه دیدی شورش دراومد اون موق ...

تازه می‌گفت میز کوچیکه بیارم خونتون کمرم درد میگیره اینجوری

جاریت چقدر مثل جاری منه متنفرم ازش😬

من خودم خیاطی بلدم لباس هامو خودم میدوزم اونم هی گیر داده به منم یاد بده یا لباس منو بدوز شوهرمم بدش میاد میگه نزار بیاد خونه میگه یادش بدی طلاقت میدم میگه خیلی دوست داره ببره لباسشو به خیاطی بده یه بار لباس خواهر شوهرمو دوختم چرخم کلن قفل کرد یه میلیون خرجش کردم به زور درست شد

ولی دادن چرخ به مادرتم بستگی یه شخصیت جاریت داره ممکنه باخودش بگه به خاتواده یخودش میده منم خانواده ...

آخه ببین اگه یکی دوتا لباس بود مشکلی نداشت ولی این کارش خیاطیه هر روز میاد 

چجوری چی کارکنم میگه بده ببرم درست کنم

الکی بهش بگو دادم دست یکی.‌.یه جا تو خونه قایم کن..ولی بگو دادم دست فلانی..یا فلان دوستم لازم داشت..راحت باش بابا..نترس...به جاری باید راحت حرف بزنی..جاری مگه فامیله اخه

...