2777
2789

من قبول دارم که بدون عشق نمیشه ازدواج کرد و زندگی کرد آخه مگه میشه سنتی با کسی ازدواج کرد که تورو بلد نیست اصلا نمیدونی بعد ازدواج اونی که میخای هست ولی عشق فرق میکنه همه چیش خیلیارو دیدم بعد ازدواجم همون‌جوری زندگیشون شیرینه مامانم بخاطر این راضی به ازدواج با عشقم نیست که تحصیلات نداره همش میگه چرا بهترین خواستگاراتو رد میکنی ولی من حال دلم با اون خوشه 💔🥺

اینهمه اینجا از عشق و عاشقیهایی ک تهش نفرت بوده میگن نمیخونی؟

من خودم بدونه عشق انتخاب کردم و الان حس میکنم بهترین انتخاب زندگیمو داشتم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

اولا تصمیمتو خوب بگیر   بعدشم  هیچ وق بدونه عشق ازدواج نکن       مادرم بزرگم میگفت  تشته طلا داشته باشی ولی توش خون بالا بیاری هییییییییییییییچ ارزشی نداره           نمیدونم متوجه شدی یا ن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شماهم که با عشق ازدواج کردی خوب درک میکنی منو

میگم بدونه عشق بود

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
همه که بدون عشق خوشبخت نمیشن

ولی صرفا عشق تضمین خوشبختی نیست

از روی عقلت تصمیم بگیر و اینکه از طرف خوشت بیاد

همه اینارو متوجهم ولی اصلا درک نمیکنن اینو چیکار کنم 😭😭😭

ب دلت رجوع کن     اصلا کسی نمیتونه ب زووووووور ب کسی بگ ک با میل من برو جلو          خودت تصمیم گیرنده ی خودت باش  دلتو عقلتو تراز کن     وسلام 

ولی صرفا عشق تضمین خوشبختی نیستاز روی عقلت تصمیم بگیر و اینکه از طرف خوشت بیاد

هیچکس اندازه اون تو دنیا نمیتونه دوسم داشته باشه هزار بار ولش کردم ولی باز اون اومد سمتم

عزیزمی شما شما با عشق ازدواج کردی؟

داستانه من با تمومه آدما متفاوته جانم      همیشه حسرررررررررت شد برام حتی چیزای کوچیک      بخاطر اون میگم هم عقلتو هم دلتو تراز کن     نزار ی عمر همه چی برات حسرت بشه         فقط همینو میتونم بهت بگم    

ازخدا برات بهترینهارو خاستارم