2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن پانصد میلیون بگیر مهریت ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 8690 بازدید | 321 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر ی میلیارد رو قبول نکن. غلط بزرگی کردن باید تاوان بدن مگه تو مسخرشونی

اره منم گفتم یه تومن  باز ۸۰۰ تومن هم از ۵۰۰ بهتره بخدا امدن با زندگی وابروی من بازی کردن من خیلی اذیت شدم دراین سه سال اون الان تو زندان

چه خیری بده بهشون اون همه اذیتم کردن اون مادر افریتش سه سال عمرم هدر رفت توودادگاه

ببین اینا میتونن بیشتر اذیتت کنن،  بعضی چیزا همونجور ک متوجه شدی پول نیست، کم دادگاه نرفتی،  با سکه ندادن یا گاهی دادن گاهی ندادن اذیتت میکنن، چند بار دیگه میخوای بری دادگاه برا سکه ایندفه،  برو پول رو بگیر، با ی بچه میومدی بیرون خوب بود؟  حالا ک نجات پیدا کردی، پول رو بگیر طلا ی ابشده بخر،  ی کاری برا خودت جور کن،  زندگی بساز فردا ی شوهر خوب کنی،  هی میخوای خودتو در گذشته تاریک نگه داری؟؟ 

ببین اینا میتونن بیشتر اذیتت کنن، بعضی چیزا همونجور ک متوجه شدی پول نیست، کم دادگاه نرفتی، با سکه ...

همین الانشم نتونستم فراموش کنم اصلا راحت نیست چجوری میتونن بیان با احساسات یه دختر بازی کنن وبرن دردم فقط پول نیست دردم اینه که با ابرو واحساسات وزندگیم بازی شده سه سال نبود دادگاهم‌نمیامد داشت واسه خودش زندگیش رومیکرد الان که تو زندان گیر افتاده میخوان با ۵۰۰ جمعش کنن

پونصد میلیون و بگیر 

البته نقد نه بگو سگه بگیرن بیارن برات و 

از همون اول هم نگو باشه قبول چون قبول کردی ۵۰۰ میلیون و میکنن ۳۰۰ یا ۳۵۰ و همین جور کم میکنن دست بالا بگیر که حداقل یه چیزی دستت و بگیره 

پونصد میلیون و بگیر البته نقد نه بگو سگه بگیرن بیارن برات و از همون اول هم نگو باشه قبول چون قبول کر ...

خب اگه سکه میارن قلابی باشه چی از کجا تشخیص بدم اصله ازین چیزا سردرنمیارم یعنی ۵۰۰ میلیون که میگن کمتر میدن این فامیلشون گفت که ۴۵۰ تا ۵۰۰ میتونیم جور کنیم منم گفتم یه ملیارد گفتم جای تخفیفم داره ۸۰۰ تومن ولی گفت نه همون ۵۰۰

خب اگه سکه میارن قلابی باشه چی از کجا تشخیص بدم اصله ازین چیزا سردرنمیارم یعنی ۵۰۰ میلیون که میگن کم ...

موقعی ک میخوای ثبت کنی توافق و ببر پیش طلا فروشی 

و اگرم سکه میخوای بگیری بگو چه نوع سکه ای 

و اینکه 

پافشاری کن از همون اول نگو یه میلیارد ولی ۸۰۰ تومن هم قبوله 

الانم فقط بگو ۸۰۰ نه کمتر نه بیشتر

ولی تا اینجاش و ک اومدن بگو پونصد و زود تر بریزن برات 

ولی رضایت نده یا نگو مهریه رو دیگه نمیخوام 

اره

خب عزیزم رابطه ای نبوده زندگی نکردین همون ۵۰۰تومن خوبه دیگه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است