2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن پانصد میلیون بگیر مهریت ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 8688 بازدید | 321 پست
یعنی مبلغ کمی بیشتر قبول نمیکنن

حالا بستگی داره تو بگو اوکی من مثال یک‌میلیارد میگیرم‌میرم‌کنار یا ۸۰۰ میگیرم میرم‌کنار چون الان دادگاها ب نفع مرد شد بخاطر طلاق زیاد سالی یکی دو تا بیشتر نمیدن

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
اسی من الان حساب کردم قیمت ۵۰ عدد سکه بهار آزادی طرح جدید ۴۱۴,۹۵۰,۰۰۰ تومان (چهارصد و چهارده میلیو ...

چجور حساب کردین شد این؟ سکه حدودا ۷۴تومن هم باشه ۵۰سکه میشه حدودی ۳میلیارد و هفتصد

۴۱۴میلیون تقسیم بر ۵۰بکنید میشه سکه ای ۸میلیون و دویست و هشتاد!! الان سکه سایت ها بین ۷۴تا ۸۰میلیون زدن!

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر از1200 راضی نشو بیخود کرده بی مسئولیت بود اومد رو دختر مردم عیب گذاشت  هرچی بیشتز بگیر بهتره و حقته 

تا کامل چیزی ک میخای رو  نداده زضایت نده ک بعدش دست به جایی بند نمیشه باز فرارمیکنه کیه ک دنبال اون بگرده

کمتر از1200 راضی نشو بیخود کرده بی مسئولیت بود اومد رو دختر مردم عیب گذاشت هرچی بیشتز بگیر بهتره و ...

الان که تو زندانه مگر اینکه با سند بیاد بیرون  من گفتم بهشون ۱ میلیارد گفتن نه ۵۰۰ بیشتر نداریم بدیم بنظر خودم هم ۵۰۰ کم امده با ابرو زندگی من بازی کرده خیلی راحت بعدم با۵۰۰ تومن میخوان جمعش کنن

الان که تو زندانه مگر اینکه با سند بیاد بیرون من گفتم بهشون ۱ میلیارد گفتن نه ۵۰۰ بیشتر نداریم بدیم ...

500 ک پولی نیست عزیزم 

بگو عمر وجوونی من رو نمیشه با پول درست کرد اینم میگیزم ک یادش بمونه با زندگی آدما بازی نکنه

با وکیل صحبت کن یا کمتر ازیک میلیارد راضی نشو 

مسئولیت گردن نمیگرفت بیخود کرد اومد مهریه تعیین کرد و عقد کرد لابد از پسش برمیومده ک تعیین کرده یا فکز کرده شهرهرته

خب اگه ازدواج کمم شاید شوهر بعدیم خوشش نیاد من از قبلی مهریه بگیرم اونموقع چیکارکنم؟

خب میتونی بگی ی مقدار بیشتر بهت پول بدن بعد توعم رضایت بدی

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)