2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن پانصد میلیون بگیر مهریت ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 8691 بازدید | 321 پست
میشه ۴ میلیارد عزیزم نه ۴۰۰ میلیون، اینجوری که شما میگی هر سکه باید ۸ میلیون باشه

دادم هوش مصنوعی حساب کرد ، حقیقت من خودم حساب نکردم

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو طلاقتو گرفتی

غلط کرده مهریه قسط بندی میشه

جونش دربیاد ماهانه سکه بده

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

یا بگو 1 میلیارد میگیرم رضایت میدم

اگ هم نه هر جور مایلید ماه ب ماه سکه بدید 

قاطع حرف بزن

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

والا خدا خیرشون بده  خانواده خوبی،  شما بهتره همینو قبول کنی بری پی زندگیت،  مهریه ک قسط بندی میشه چند ماه ی بار ی رب سکه برات واریز میکنه جوری ک خودت خسته بشی،  برو پپل رو بگیر توی این اوضاع طلا بخر،  سال دیگه دو برابر میشه،  اومدی از ی مشت خانم خونه دار خاله زنک مشاوره مالی میگیری اخه

پونصد تومن پول یه کوییک هم نیست به کجای زندگیت میخوتی بزنی زیر یکی دومیلیارد کوتاه نیا اگه میخوای پول بگیری تو ۱٠٠ تا سکه پشت قبالته ولی میخوان پول ۶ تارو بهت بدن؟؟ بگو مهریم تقریبا هشت میلیارد میشه البته اگه باکره نیستی . من زیر یه میلیارد یا دومیلیارد کوتاه نمیام 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

والا خدا خیرشون بده خانواده خوبی، شما بهتره همینو قبول کنی بری پی زندگیت، مهریه ک قسط بندی میشه چ ...

چه خیری بده بهشون اون همه اذیتم کردن اون مادر افریتش سه سال عمرم هدر رفت توودادگاه