2777
2789
عنوان

حتی پفک و بستنی هم حالمو خوب نکرد

272 بازدید | 29 پست

عصر رفتم پفک و بستنی مورد علاقه مو گرفتم ولی انگار هیچ مزه ای نداشت 

آهنگ های مورد علاقه مم دان کردم ولی بازم حسی نداشت

شماها چیکار میکنید حالتون خوب میشه چجوری انرژی مثبت میدید به خودتون با چی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕چیسپ پیاز جعفریم دیگه حالمو خوب نکرد

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

با هر چیزی غیر از خوراکی. خوراکی های اینجوری اندامتو خراب میکنه بعدا بیشتر حالتو بد میکنه. ولی میوه های متنوع رو امتحان کن ؛ میتونی چن تا میوه گرون تر که کمتر میخری امتحان کنی مثل آناناس و انبه و....

منم رفتم با مامانم بازار حالم خوب شه مامانم با فروشنده دعواش شد شدید حالم بدتر شد با چشم خیس اومدم خ ...

آخی. من قربون چشم خیست بشم..... ارزششو داشت بحث کنین؟ هیچ وقت با هیشکی بحث نکن از هفت دولت آزادی به خدا

با هر چیزی غیر از خوراکی. خوراکی های اینجوری اندامتو خراب میکنه بعدا بیشتر حالتو بد میکنه. ولی میوه ...

هندونه هم گرفتم ولی حالمو خوب نمیکنه فقط بخاطر خنک بودنش و حوصله اشپزی ندارم بعضی وقتا بجای نهار

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻