2777
2789
عنوان

حتی پفک و بستنی هم حالمو خوب نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کیم سرشار از حال خوب

کیم که مزه اصلا نداره حداقل عروسکی یه چیزی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

افسردگی میگیری بهتره تو جمع بری

رفتم یه دور تو پارک چرخیدم تنهایی یکی دو کلوم با یه پیرزن حرف زدم برگشتم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

هندونه هم گرفتم ولی حالمو خوب نمیکنه فقط بخاطر خنک بودنش و حوصله اشپزی ندارم بعضی وقتا بجای نهار

آره. خب اینا که حال روحیتو خوب نمیکنه. ویتامینش به بدنت میرسه. میوه برا جسمه برا روح که نیس. ولی غذا مثلا یه درمیون درست کن. عدس و گوشت و اینا پروتئین داره خیلی نیازه‌ . لوبیا ی خالی بپز . ویتامینت کم میاد بی حال و بی حوصله میشی 

ولی ته تهش همه خوردنیا غذای جسمه. برا اینکه حالتون خوب باشه باید به روحتونم غذا بدید

خب چیکار کنم

منم همینم خیلی حال بدیه خیلی‌به زور دوتکه لباس اتو کردم حوصله تمیز کاری خونه رو ندارم یه عالمه مخاطب ...

دقیقا مثل من.بااین تفاوت که همه ی کسانی  که یادم نمی کنن از گوشیم حذف کردم حتی پدرومادرمم حالمونمیپرسن.دیگه یه این نتیجه رسیدم به خودم متکی باشم