2777
2789

لطفاً جواب بدین😘😘

بعضیا میگن دایره بره دختر خطی بره پسر

بعضیا هم برعکسشو میگن 

میخوام ببینم کدوم درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این تستا برا دوران نوجونی بود که خامو هیجانی بورسمشما داری مادر میشی توروخدا از عوالم بچگانه ج ...

آخه خیلی شنیدم این تست واقعیه.من خودم به شخص به تست کلم و نمک و...این چیزا باور ندارم ولی حلقه رو تعریفشو شنیدم

من خودم ۱۱ هفته باردارم.رو مچ دستم افقی میره یعنی به بیرون رفت و برگشت داره .روشکمم دایره

شما بچه‌ت تو شکمت نیست هنوز، این روش ابن سینا بوده که با سوزن و نخ انجام میشده، روی شکم زن باردار.... اما تست حلقه طلا رو نبض دسته و بیشتر جنبه سرگرمی داره، من رو دست شوهرمم انجام دادم دقیقا مثل دست خودم بود.....😅😅

من خودم هنوز جنسیت بچه‌م معلوم نشده ولی ما رو کسایی که بچه دارن امتحان کردیم، خط رفت و برگشت دختر بود،دایره پسر.... با اینکه اعتقادی به این چیزا ندارم و برام جنبه سرگرمی داره ولی واقعا کنجکاوم ببینم درست درمیاد یا نه 😁

شما بچه‌ت تو شکمت نیست هنوز، این روش ابن سینا بوده که با سوزن و نخ انجام میشده، روی شکم زن باردار... ...

من حلقه طلا رو مچ دست رو روی ۷ نفر امتحان کردم قبل سنو ان تی و واقعا درست و اومده همش

من حلقه طلا رو مچ دست رو روی ۷ نفر امتحان کردم قبل سنو ان تی و واقعا درست و اومده همش

به چه جهتی چه جنسیتی؟

الان روی نبضم خط افقی رفت و برگشته، چی میشه؟

به طرز جالبی روی نبض همسرم هم همینه، رو دست شوهراتون تست کنید درمیاد... عجیبه...

به چه جهتی چه جنسیتی؟الان روی نبضم خط افقی رفت و برگشته، چی میشه؟به طرز جالبی روی نبض همسرم هم همینه ...

اگه از افقی منظورت به طرف بیرونه جنسیت دختره نه اگه حرکت به طرف انگشتاته پسر