2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

72 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

ازتون برای انتخاب رشته راهنمایی میخواهم مشاور مدرسم گفته ۴ میل ٬ یکی دیگه که اقواممون رفته بودند پیشش گفته ۸ میل 

حالا تفاوت قیمتی زیاد هست و ۲ برابر هست .... 

بنظرتون چیکار کنم ؟ شما کسی میشناسید برای انتخاب رشته که راضی باشید ؟ 

اینم بگم مشاور مدرسمون شاید ۴ ساله باشه که انتخاب رشته میکنه ..... از اون طرف فامیل هامون که پیش اون نفر رفتن راضی هستن

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ؟ شما تجربه داشتی ؟ اخه دلم میخواد حضوری باشه

اره خیلی خفنن 

سرچ کنی میاره

فرقی نداره حضوری یا انلاین مهم کیفیته

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اره خیلی خفنن سرچ کنی میارهفرقی نداره حضوری یا انلاین مهم کیفیته

ممنون عزیزم 

قصد جسارت نباشه میتونم بپرسم شمارو با چه حدود رتبه ای چه رشته ای قبول کردند ؟

آها نمیدونم هر طور حس میکنی بهتره عمل کن🤔ولی اگه سوالی داشتی خوش حال میشم کمکی بکنم

ممنون عزیژم 

شما تجربه انتخاب رشته داشتید ؟ چی کار کردید ؟ 

ممنون عزیژم شما تجربه انتخاب رشته داشتید ؟ چی کار کردید ؟

🌹🌹 

بله من پارسال خودم انتخاب رشته کردم ، درمورد رشته ها تحقیق کردم هم مطالب سایت های معتبر رو خوندم هم با خود دانشجو های هر رشته حرف زدم و بعد چندتاشو انتخاب کردم ، شهر ها هم بر اساس تیپ دانشگاه ، آب و هوا، فرهنگ و مردم اونجا و ... لیست کردم البته تو خود دفترچه یه سری اطلاعات نوشته درمورد اون دانشگاه مثلا نوشته خوابگاه میدیم یا نه ، من اونایی که فاقد خوابگاه بود رو الویتای آخرم گذاشتم ، سایت کانون و گزینه دو رو چک می کردم و حدودی دستم بود که چی میارم برای همین از انتخابای خوشبینانه حتی نشدنی شروع کردم تا انتخابای بدبینانه 

البته من انتخاب هام یه جورایی مشخص بود یعنی مثلا میدونستم رشته های بیمارستانی دوست ندارم پس یه تعداد زیادی از رشته ها حذف میشد برام