2777
2789

خدا کنه نتایج کنکور زود بیاد دیگه نمیتونم صبر کنم اصلا🥺🤦🏻‍♀️

الان سر سفره ی شام به زور غذا رو قورت میدادم انگار یه چیزی گلومو گرفته نمیذاره غذا بره پایین 

امروز وزنمو کشیدم طی سه هفته دو کیلو خود به خود کم کردم 

شبا هم تا ساعت سه خوابم نمیبره از استرس زیاااددد🥺

خدا کنههه تا آخر هفته نتیجه قبولیم بیاد و منم دلم شاد شه بعد از این همه سختی و استرس و تیکه کنایه😭

ایشالله ک قبولی من دارم میخونم برا کنکور

کنکور چی دادی؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت کنکور فرهنگیان اسونه؟

میشه منابعتو بگی

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

تجربی فرهنگیان

فرهنگیان چطور بود اسونه کنکورش؟فراتر کتابه.؟

بنظرت کنکور فرهنگیان اسونه؟میشه منابعتو بگی

والا امسال رشته ی تجربی نسبت به بقیه رشته ها سخت بود بنظرم 

من رشته ی ریاضی رو روز قبل زدم آسون بود 

ولی برای هوش فیلمای اساتید کنکور سلامو ببین 

من ندیدم اگه میدیدم قطعا درصد هوشم خیلی بالا میرفت

والا امسال رشته ی تجربی نسبت به بقیه رشته ها سخت بود بنظرم من رشته ی ریاضی رو روز قبل زدم آسون بود و ...

اها مرسی گلم

نههه فراتر از کتاب نیس خود کتابه دینی و کتاب آقای قرائتی ولی هوش رشته ی تجربی نسبت به پارسال سخت بود ...

من رشتم انسانیه خیلی میترسم قبول نشم