2777
2789

چه سمی بودم وای باورم نمیشه 

یه پروفایل فیک 

بعد بیو گرافی کلی چیز نوشتم از اینا که اون زمان مینوشتن نه ها 

مثلا ورزشکار چند ساله فلان تیم 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم و کلی استیکر چرت و پرت 

کلی توضیح دادم توی بیو با ۱۰ تا فالوور😐تازه داشتم پیج عموم رو چک میکردم اولینننن کامنت برای اون پیجم بود نوشته بودم عموی نازم موفق باشی🤦🏻‍♀️😂کاش نمیدیدم همش دارم میگم چکاری بود آخه اون زمان من پیج بزنم

شما هم از این کارا میکردین؟

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حالا تازه نوجوون بودم اینستا اومد بعد نمیدونستم هرچی فالو کنم فالورام میتونن ببینن بعد کلی پیج سسکی فالو کردم واااااای 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
نوجوانی من پیج نبود دفتر خاطرات بود گم کردم دفترم امیدوارم کسی پیدا نکرده باشه 🤦

وای قشنگ کامنت اوله پیج من هی نگاهش میکنم حرص میخورم😐

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨