2777
2789

یمقدار اضافه تزریق می‌کنند چون تقریباً نصفش همون یک ماه اول آب میشه چون رگهایی اطرافش نیست که تغذیه ش کنه، ولی بقیه ای که مونده تا چندین سال ماندگاری داره مگر اینکه زیاد وزن کم کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که راضی بودم ازش، چهار سال پیش تزریق کردم

وای چه  خوب  ! ترمیمم رفته بودی؟

تاثیری  رو خطوط  صورت داره و پر میکنه؟

صورتتون  بشاش تر و پر  الان  نسبت  به  قبلتون ؟

من که راضی بودم ازش، چهار سال پیش تزریق کردم

و بفرمایید ابن چند ساله  پوست  شل نمیشه  و نمیفته؟-

اخه  تو این سایت  برخی جاها  دیدم  کاربرا گفتن  چربی سنگین  و و بعد تزریق  میفته  و از این حرفا

منم ترسبدم

میخوام  یک هفته دیگه  تزریق کنم

صورتم  لاغر و نیاز ولی  بازخوردا  از چربی  چرا  اینقدر منفی !!!

وای چه خوب ! ترمیمم رفته بودی؟تاثیری رو خطوط صورت داره و پر میکنه؟صورتتون بشاش تر و پر الان ن ...

ترمیم من دیگه نرفتم چون دکترم از اون شهر دیگه رفت منم سخنم بود برم پیش یکی دیگه، من که از کار دکترم راضی بودم بنظرم پوستم جوون تر شده بود، پیش هر کی میخوای بری چند روز برو مطبش و مراجعه کننده ها رو چک ببین بعد تزریق چطورن و کارش خوب هست یا نه 

و بفرمایید ابن چند ساله پوست شل نمیشه و نمیفته؟-اخه تو این سایت برخی جاها دیدم کاربرا گفتن چ ...

تزریق چربی مثل تزریق ژل راحت نیست و ایجاد تقارن در دو طرف صورت کار سختیه بخاطر همین هم باید ترمیم بشه، زیاد چربی تزریق نکن که چهره ت خیلی مصنوعی بشه

سلام عزیز خوبی ببخشید شما ازمایش روماتیسم دادی 

ازمایش های بالینی چطور 

نتیجه چیشد

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام. جواب ازمایشا هر بار منفی میاد

درد دست ما داریت؟

چه مواقعی 

آخه میگن مبنی بر منفی بودن نیس روماتیسم منم مث شمام نگرانم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
درد دست ما داریت؟چه مواقعی آخه میگن مبنی بر منفی بودن نیس روماتیسم منم مث شمام نگرانم

من ارتروز زانو بخاطر پرانتز خفیف پاهام دارم.

یک مدت  التهاب  مفصل پا

و التهاب مفصل  لگن  بخاطر ضربع  داشتم

کمرمم عمل کردم  ۷ سال پیش  اونم دور عملم درد داشت زده بود ب دنده

ولی دکترم اخیرا معاینه کرد گفت  دنده  ت ملتهب  شده

الانم تا مهررنیست

برگردم  خونه  برم تهران  پیش روماتولوژیست فعلا