2777
2789

بچه ها من پانچدوزی بلدم، نویسنده هستم کتابم چاپ کردم که اسمشو نمیگم چون اسمم لو میره باعث سرافگندگیمه انتشارات هزارتومنم بهم پول نداد از فروش کتابام...بگید چجوری میشه درآمد داشت..اهل بیرون کار کردن نیستم چون دوست دارم تایمم برای خودم باشه نه برای یکی دیگه کار کنم..ذهنم درگیره و عصبیم از این بابت

♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین برای خودت کار کنی یه خوبیایی داره ولی یه سختیاییم داره،ممکنه کارت نگیره یا دیر بگیره،میتونی بری رنگ مو میکاپ کاشت ناخن کار کنی ولی ممکنه کلی هزینه کنی و نگیره یا یکی دوسال مجانی کار کنی،میتونی بری دوره خیاطی بعدش سفارش بگیری،گل سازی،زبانهای خارجی اگه بلدی،اکسسوری یا رزین درست کنی 

ببین برای خودت کار کنی یه خوبیایی داره ولی یه سختیاییم داره،ممکنه کارت نگیره یا دیر بگیره،میتونی بری ...

میدونی مشکل اینجاست که برای کاشت ناخن پیام دادم واسه آموزش ۱۰ تومن میگیرن دستگاهاشم باید بخرم من هیچ سرمایه ای ندارم...اطرافیانمم توی فشارن روم نمیشه ی اونا بگم

♥️
من از بیکاری بیزارم و الان هم دنبال کار ، پارتی ندارم جور کنه برام خدایا کجایی چقد صبر پس ما روزی که ...

عزیزکم ایشالا همون کاری که خیرته پیدا کنی...منم خیلی اذیتم دوس دارم برای خودم درآمد داشته باشم خیلی چیزای کوچیک واسم حسرت داره میشه

♥️
خب اشتباهت همین اسم تو کامل بگو ما کتابت رو نخریم چون پولش رو یکی دیگه کوفت می کنه

اصن خجالت میکشم اسممو بگم بعد یهو آشنا هم میخونه تایپکو بد میشه برام عزیزم

♥️
یه هنره که کوسن و تابلو و رانر و غیره رو با کاموا میدوزی..توی‌گوگل بزنی میاره

آهان دیدم...با یه سوزنه درسته؟سوزن رو میکنی داخل پارچه و در میاری

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

میدونی مشکل اینجاست که برای کاشت ناخن پیام دادم واسه آموزش ۱۰ تومن میگیرن دستگاهاشم باید بخرم من هیچ ...

کارای آرایشگری خیلی اشباع شده الان همه آرایشگرن هزاران ناخنکار تو شهر ما هست