2777
2789

این شخص رتبه برتر کشور شده سالها درس خونده سالها فشار روحی و روانی و جسمی رو تحمل کرده که رسیده به این جایگاه

سالها از تفریح و زندگی شخصیش زده که بیاد به مردم خدمت کنه...

همون شخصی که داره تو بیمارستان بهتون خدمت میکنه میتونست راحت بزنه تو کار زیبایی

ولی خیلی از کادر درمان حاضر نیستن این کارو کنن..اومدن تو بیمارستان دارن به شما خدمت میکنن

چه توهینا و تهدیدایی که از طرف خانواده ی بیمار تحمل میکنن بازم جا نمیزنن و با دل و جون و با حقوق های به شدت کم و غیر منصفانه خدمت میکنن

چه شیفتایی که ۲۴ ساعت بدون خواب میگذره و آخر شیفت از شدت فشار خودشون میرن زیر سرم

خیلی دل آدم میشکنه وقتی میبینه وارد یه جمعی میشیم همه شروع میکنن به گفتن ما هرگززز با پزشک و کادر درمان ازدواج نمیکنیم

و یه جوری تخریب میکنن کادر درمان رو انگار دارن ویژگی یه آدم بی بند و بار بی شخصیت بی خانواده رو میگن که هیچ کار و زندگی ای نداره و فقط درحال تیک زدن با همکاراشه

باشه شما ازدواج نکن..ولی حق نداری تخریب کنی و تهمت بزنی

این آدم خیلی زحمت کشیده که رسیده به اینجا..حق ندارید با چهارتا حرف بی سر و ته شخصیتشونو زیر سوال ببرید

🦦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زر مفت میزنن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

به عنوان کسی که بیش از ده سال هست فعالیت در حرفه خودم دارم میگم که اکثر صحبت‌هایی که در مورد کادر درمان میشه خصوصا پزشکان زاییده تخیلاتشون هست . نمیگم بی اخلاقی نیست ولی به این شدت و گستردگی که میگن اصلا اینطور نیست.

من اگر هم بخوام پزشکی رو تخریب کنم اوم پزشک بی سواد و سهمیه ای رو تخریب میکنم که جون خیلیا رو گرفته

اصلا تازگیا کلا این جو هیت دادن به علوم پزشکیا خیلی زیاد شده

🦦

البته تو‌ بخش پزشکی جدیداً تخلف زیاد شده

یه بیمارستانه دستگاه نوار قلبش و داده بود تعمیر کنن

تعمیرکاره گفته بود هزینه تعمیرش بالاست

دکتره گفته بود فقط میخوام چند تا خط بندازه ، فقط یه جوری با هزینه کم سرهم بندی کن

ازجمله هایی که یه ویژگی و به یه قشر نسبت میده متنفرمهمه ی پزشکا و..همه ی پرستارا و...همه ی معلماو... ...

مخصوصا تو این سایت که دشمنی عجیبی نسبت به کادر درمان و معلما دارن

🦦
به عنوان کسی که بیش از ده سال هست فعالیت در حرفه خودم دارم میگم که اکثر صحبت‌هایی که در مورد کادر در ...

درسته

ولی اخیرا خیلی خیلی زیاد شده

بارها اینو شنیدم که میگن بخاطر بی بند و باری کادر درمان هیچوقت با این قشر ازدواج نمیکنیم

آخه چه بی بند و باری ای؟ خود طرف هیچوقت توی فضای درمان نبوده بعد انقدر راحت نظر اشتباهشو میگه

🦦