2777
2789
عنوان

دقت کردید تازگیا چقدر دارن پزشکا رو تخریب میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 27 پست
البته تو‌ بخش پزشکی جدیداً تخلف زیاد شدهیه بیمارستانه دستگاه نوار قلبش و داده بود تعمیر کننتعمیرکاره ...

عزیزم

آدم اشتباه و ناسالم توی هر قشری هست

اینکه انقدر توهین و تخریب بشه خیلی عجیبه

🦦
خب مقصر خیلیاشونن خیانت بینشون غوغا میکنه

من اکثر اطرافیانم از دوستام و خانوادم کادر درمانن

جالبه تا حالا یه موردم خیانت بینشون نبوده

نمیفهمم اینجور حرفای اشتباه از کجا داره آب میخوره

🦦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اکثر اطرافیانم از دوستام و خانوادم کادر درماننجالبه تا حالا یه موردم خیانت بینشون نبودهنمیفهمم ای ...

اشتباه نیس موضوعشم مال یکی دوسال نیس از راحت بودن زیادی بین همگارا تا پزشکو منشیا تا خیانتای زیادشون اطرافیان ادمم نمیان از اینکاراشون باافتخار بگن همه بدونن که

البته تو‌ بخش پزشکی جدیداً تخلف زیاد شدهیه بیمارستانه دستگاه نوار قلبش و داده بود تعمیر کننتعمیرکاره ...

من ۳۴ملیون پول کلینیک‌دادم برای ۶ساعت بستری بودنو عمل بعد انژوکد منو جای بدی زدن میسوخت دستم هس میگفنم میسوزه پرستاره میگف بهش فک نکن اخر پزشک بیهوشی کف یکم لیدوکایین بریز تو سرم دیگه مریض درد داره😅😂

اشتباه نیس موضوعشم مال یکی دوسال نیس از راحت بودن زیادی بین همگارا تا پزشکو منشیا تا خیانتای زیادشون ...

جالبه که نزدیکای یه پزشک نفهمن خیانت کرده ولی عموم مردم با جزئیات خبر دارن از این قضیه

دقیقا منظورم از قضاوتای بی سرو ته همین حرفاست

🦦
جالبه که نزدیکای یه پزشک نفهمن خیانت کرده ولی عموم مردم با جزئیات خبر دارن از این قضیهدقیقا منظورم ا ...

تا نباشد چیزکی مردم نگوین چیزها چیزی که هس همینه ضمن اینکه خودم به کادر درمان خیلی نزدیکم ازین خیانتا هم بشددت دیدم خیلی از پزشکای خانمم دیدم میگن دوسنداریم با پزشک ازدواج کنیم حالا شما خوشت نمیاد چیزیو تغییر نمیده موفق باشید

تا نباشد چیزکی مردم نگوین چیزها چیزی که هس همینه ضمن اینکه خودم به کادر درمان خیلی نزدیکم ازین خیانت ...

باشه جانم حرف شما درست همه ی کادر درمان خیانتکارن

کاش امثال شما متوجه میشدید این خلا های فرهنگی چقدر به ضرر خودتون تموم میشه

🦦
درستهولی اخیرا خیلی خیلی زیاد شدهبارها اینو شنیدم که میگن بخاطر بی بند و باری کادر درمان هیچوقت با ا ...

به نظر من مهم این هست که در محیط کار اصول اخلاقی رعایت بشه زندگی شخصیشون به خودشون ربط داره ولی مردم این موضوع رو متاسفانه درک نمی‌کنند. اصلا ازدواج این بنده خداها نمیدونم چه ربطی به بقیه داره کسی بخواد بهشون جواب میده و نخواد رد میکنه . قضیه گربه و گوشت و نرسیدن هست بیشتر! والان بی بندوباری متاسفانه همه جاهست ولی بیشترکادر درمان رو تخریب میکنن.