2777
2789

لطفا بخونید برای آگاهی .

ما امروز رفتیم کافه سفارش دادیم از رو منو و متوجه شدیم ۸۰ تومن اضافه کشیدن.فکر کردیم حتما اشتباه حساب کردن و مشکلو عنوان کردیم که گفتن منو قدیمیه!!!!

در حالی که هیییچ اشاره ای به این موضوع نکرده بودن.نه موقع سفارش دادن و نه حساب کردن.

این رسما روش جدید ک..لاهبرداری و شیادی هست

وقتی اعتذاض کردیم بسیار خق به جانب و بی ادبانه جواب دادن.قسمتی از پول رو با منت و اکراه پس دادن و قسمتی رو نه که من شکایت خواهم کرد

اون پول زحمت کشیده بود و حرام و بادآورده نبود که برام منم نباشه علاوه بر این تحمل اینجور ک..لاهبرداری هارو ندارم.لطفا در برابر اینجور جونور ها خجالت نکشید و حقتون رو کاملا پس بگیرید.

تومیوه فروشی ام همینکارو میکنن رو اتیکت نوشته 60تومن ولی جنس ومیفروشن کیلویی85تومن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون اول میگفتی مشکلی نداره من تماس میگیرم با صنفتون ببینم اونموفع هم این حرف رو میزنید،اینجور جاها ...

بعد از ظهر صنف کجا بود؟ پول خودمون رو یجوری بهمون پس دادن انگار جلو سگ انداختن.