2777
2789
عنوان

فک کنم روان سالمی ندارم

79 بازدید | 8 پست

زود عصبی میشم کنترل خشمم رو از دست دادم خیلی راحت سر هر بحث کوچیک با کسی بحث و جدال میندازم 

حوصله کسی رو ندارم حس میکنم اون شخصیت مهربون و خوش قلب قبل کنکور رو از دست دادم الا خیلی خودم رو سنگ دل و‌بی رحم میبینم 

از وجود خودم متنفرم از زندگی متنفرم باورم نمیشه کنکور‌به این روز‌انداخت منو(البته از قبل زمینه افسردگی داشتم حدود ۵ سال ولی خیلی بهتر شده بودم الان حتی نمیدونم افسردگیم برگشته یا چی انقدددد خودم رو تنها و ناچار حس میکنم💔)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم نور امید بود برام🫠❤️شرایط اینکه برم روانشناس ندارم

پس شرایطتت روکمی تغییر بدی صد درصد تاثیر داره. پادکست گوش کن. یکم ورزش کن. کتاب بخون. غذای سالم بخور. همه اینا تاثیر داره. مشکلت اصلا حاد نیست و برای همههه پیش میاد اونم تو موقعیت های استرس زایی مثل کنکور