2777
2789

من خودم اینجوری نیستم که فالوئر فالویینگ مرد رو بد بدونم

اما همسرم خیلی حساسه

جز داداشام و پدر شوهرم و دو سه تا فامیل مثل دایی و پسردایی کسیو ندارم

حالا داداش جاریم که اونم مثل من تو عقده امروز درخواست فالو داد

منم دیدم درخواستش ولی قبول نکردم تا شوهرم از سر کار اومد بهش بگم بعد یا قبول کنم یا نکنم

حالا دیدم درخواست فالوشو برداشته(من هنوز به شوهرم نگفتم درخواست داده و برداشته)

ب نظرتون لازمه بگم؟

به نظرم کارش عجیب بود چرا درخواست داد باز خودش برداشت!!!البته مهم نیست

فقط بگم با شوهرم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد که به این مرحله از اجازه گرفتن رسیدی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شاید دستش خورده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نگو بابا بیکاری؟میدونی همسرتون حساسه چرا میخای عصبیش کنی

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢