2777
2789
عنوان

چی میکنید همسرتون عاشقتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 51 پست
صبوری کردم باهاش و میکنم همیشه بارامش حرف زدم باهاش ومیزنم تواوج فحش عصبانیتش فداکاری کردم وازخداطلب ...

من همیشه میرینم بهش ینی این تاثییر داره ک عاشقم نیست؟

متاهل و متعهد❣️🤗

یعنی چی اون حرف بهت بزنه تو جوابشم ندی چون عاشق ادم تو سری خوره؟ صد سال سیاه عاشقت نباشه

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاً هرچی میگه بهم بر میخوره ،تا حرف خونوادم رو میزنه میخام واقعا تیکه تیکه ش کنم ،اصلا دوست ندارم جواب بدما،ولی انگار یه چیزی تو مغزمه،جواب میدم آروم میشم

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

اگه یکاری انجام بده که خلاف میلته چیکار میکنی؟

بازم با سیاست برخورد میکنم 

گاها یکاری میکنه میخوام داد بزنم اما خودمو اروم میکنم و با مهربونی  دلیل کارش رو میپرسم و ازش میخوام کارش رو تفسیر کنه و بعد نظرمو میگم و ازش میخوام که انجام نده 

اگر تکرار کنه خودمو ازش میگیرم تا معذرت خواهی کنه و قول بده تکرار نشه 

دعا کنید برام🩷 

یعنی چی اون حرف بهت بزنه تو جوابشم ندی چون عاشق ادم تو سری خوره؟ صد سال سیاه عاشقت نباشه

مثلاً غر میزنه،صدامو میبرم بالا چی میگی بلند بگو جوابشو بشنو ،یا مثلاً مدام حرف خونواده رو میزنه،دیگه کاری کرده یه کم ک پیشش نشستم اتاقو ترک کنم

احترام خودش و خانوادشو در هر شرایطی نگه میدارم

انرژی زنانم بالاست جلوش و کلا عشوه و لوندی دارم اونم زود خر میشه😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

نمیدونم 

خودش تو ذاتشه

خیلی دوستم داره بدون اجازه من آب نمیخوره  هرچیم داره بنام من زده

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

از وقتی فهمیدم رفته پشت سر خونوادم بد گفته اونم به ناحق واقعا از چشمم افتاده ،تموم دعواهام آخرش به این میرسم چرا رفته آبروی خونوادمو برده،البته کل فامیلم باهاش کات کردن