2777
2789
عنوان

چی میکنید همسرتون عاشقتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 51 پست

به خودت برس با اعتماد بنفس باش ببین چجوری دیوونه ت میشه.وقتی دیشب بهم‌گفت عجب هلویی شدی فهمیدم آخرشم 😉

چه سکوتی دنیا رو فرا میگرفت اگر آدمها به اندازه صداقتشان سخن میگفتند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام خودش و خانوادشو در هر شرایطی نگه میدارمانرژی زنانم بالاست جلوش و کلا عشوه و لوندی دارم اونم ز ...

وای من اصلا بلند نیستم شیره مالی..‌‌...کاملا احساسمو بروز میدم اونم وحشتناک

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

به خودت برس با اعتماد بنفس باش ببین چجوری دیوونه ت میشه.وقتی دیشب بهم‌گفت عجب هلویی شدی فهمیدم آخرشم ...

والا من همیشه بخودم میرسم ،اعتماد بنفسمم بالاس،ولی خب زبونمو همون قدر تند و تیره ،کنترل خشم ندارم ،اون عصبیم میکنه

والا من همیشه بخودم میرسم ،اعتماد بنفسمم بالاس،ولی خب زبونمو همون قدر تند و تیره ،کنترل خشم ندارم ،ا ...

منم همینم عصبیم کنه عصبی میشم ولی کش نمیدم.

وای من اونقدر کش میدم تا خسته شم

شدید باشه خب آدم غر میزنه ولی سعی کن کش ندی مردا از غر زدن و تنش تو خونه فراری هستن آرامش میخوان

چطور فراموش کنم اون کارشو؟الان همه باهاش قهرن بخاطر پدرم،دیگه هر جا دعوت باشیم من تنها میرم ،تا یه هفته هم بعد هر مراسمی دعوا داریم،اگه هم نرم دیگه کسی دعوتم نمیکنه

من همیشه میرینم بهش ینی این تاثییر داره ک عاشقم نیست؟

اره دیگه یعنی نیس عاشقت؟ازکجامیدونی ک عاشقت نی؟من با رفتارام کاری کردم بدون من نتونه تابیرون بره تنهای یعنی ایقدر وابستگی شدیدگرفته😃🤣البته اینم بگم هرازدواجی نقات ضعف یاقدرتم داره مام درگیریسری چیزای ومشکلاتیم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!