الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صبوری کردم باهاش و میکنم همیشه بارامش حرف زدم باهاش ومیزنم تواوج فحش عصبانیتش فداکاری کردم وازخداطلب امرزش وصوبری برای خودم کردم اینجوری باعث شده هررو عاشقم بشه و وابسته ترمیدونی وقتی ازجان دل مایه بزاری فک میکنم این میشه البته اولدباید دست خدابسپری
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
بعد دوازده سال فهمیدم اگه دستم تا بازو کنم عسل بزارم تو دهنش می گه زن های مردم عن میزارن تو عسل میزاری از اونا یاد بگیر .همه اش تو ذهنش من کمبود دارم البته مستقیم نمی گه رفتارش نشون میده و حرفهای داخل بحث .جالب اینه همه اش از رفتارام فقط ایراد میگیره و میگه اگه خوشکل نبودی تحملت نمی کردم در حالی که به نظر خودم شاید ظاهرم مشکل داره ولی اخلاقی خدایی از تموم زنهایی که دیدم بهترم