2777
2789
عنوان

چرا زن علیه زن و حسودیم

154 بازدید | 24 پست

داشتم فکر میکردم چرا طرف اینقدر نا محبوبه و خیلی ها بهش توهین میکنن 

من از خیلی از اخلاق هاش خوشم نمیاد اما برای خودش موفقه 

مهاجرت امریکا ،بلاگر با اکانت میلیونی ،برند ارایشی خودش رو داره زبان بلده و با افراد معروفی مثل سلنا گومز برخورد داشته بلاگر مطرح شده

و تک تکشون برای خیلی از ماها هدف سختیه 

اما ایرانی جماعت واقعا حسوده به جای اینکه افتخار کنیم ایراد میزاریم و توهین میکنیم 

من نمیگم ادم کامل و الگوی مناسب دختران باشه اما لایق اینقدر نفرت نداره انگار بیشتر نفرت ها منشاش از حسادته

تازه این یکی از زنامونه

قبلا ازش متنفری بودم 

ولی الان حسن خنثی هست نسبت بهش 

چون خیلی از حرفاش درسته

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمورد چه شخصیتی حرف میزنی؟

شیما کاتوزیان

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

زنا همینن دیگه 

حسادت رو همه دارن با درصدای مختلف

من خوشبختانه میتونم کنترل کنم‌ و تقریبا به کسی حسودی نمیکنم، اعتماد به نفسم‌ بالاست

حسادت و پشت سر کسی حرف زدن از عزت نفس پایین و خودکم بینی میاد معمولا

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

موفقه؟آره هست ولی باعث افتخار نیست 

افتخار ما امثال مریم میرزاخانی هست 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
زنا همینن دیگه حسادت رو همه دارن با درصدای مختلفمن خوشبختانه میتونم کنترل کنم‌ و تقریبا به کسی حسودی ...

اینکه نصف زنا بیان اینقدر حرفای منفور بزنن خیلی جای نگران کننده ای هست 

یعنی چقدر اطرافیانمون میتونن حسود باشن یا دل بشکنن

اینکه با سلنا گومز نشست و برخاست داره نشون نمیده ادم مهمیه جدی جون سلبریتیا امریکا راحت میتونی داخل فستیوال پیدا کنی صحبت کنی باهاشون خیلی فروتن هست باید دید دستاوردهاش چی بوده ایا استارتاپ موفقی زده که کلی کارمند داره با مثل مریم میرزاخانی دستاورد علمی داشته یا مثل اون خانوم ایرانی دستگاه پزشکی اختراع کرده. 

من کاتوزیان مثل کارداشیان میبینم فقط با شو اف و تبلیفات اسمشو برند کرده نه دستاورد خاصی

😎💚🐬

ایرانی جماعت حسود نیست وگرنه بعضی از احمق ها میلیونی فالوور نداشتن، دلیل نداره تمام عالم از یک نفر خوششون بیاد که، همه ادم ها خاکستری اند یه سری دافعه و جاذبه دارن، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اینکه با سلنا گومز نشست و برخاست داره نشون نمیده ادم مهمیه جدی جون سلبریتیا امریکا راحت میتونی داخل ...

یکی از نظر علمی موفقه 

یکی بلاگر موفقیه 

یکی کاسب کار موفقیه 

قرار نیست موفقیت چیز یکسانی باشه

یعنی الان یک خانمی که نقاش باشه یا یکی مستقل باشه ناموفقه 

ی چیز بهش رسیدم شمام بهش فکر کنید 

اگر ی زن زیبا موفق باشه هم زنا هم مردا بهش حسادت میکنن زنا میخوان بکشنش پایین ک هم‌سطح خودشون بشه بهش تهمت میزنن تحقیرش میکنن بدگویی میکنن اذیتش میکنن دلشو میشکنن مردها میخوان ب دستش بیارن و نمیتونن این‌میشه ک دشمن زیاد پیدا میکنه 

یکی از نظر علمی موفقه یکی بلاگر موفقیه یکی کاسب کار موفقیه قرار نیست موفقیت چیز یکسانی باشهیعنی الان ...

خب بلاگر موفقیه ولی ادم مهمی نیست که بهش حسودی بشه به نظرم که بهش افتحار کنیم و پزشو بدیم من حس میکنم خیلی شو اف داشته و اتفاقا از قصد علیه خودش تبلیغات میسازه تا اسمش مطرح بشه

😎💚🐬