2777
2789
عنوان

چرا زن علیه زن و حسودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 24 پست
یکی از نظر علمی موفقه یکی بلاگر موفقیه یکی کاسب کار موفقیه قرار نیست موفقیت چیز یکسانی باشه

متوجه حرف من شدید؟گفتم آدم موفقیه ولی مایه افتخار نیست 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
تبلیغ لوازم آرایش و عکس با سولنا گومز از دیدگاه شما افتخارهاز دیدگاه فرد دیگه نابغه ی علمی بودن یک ز ...

یکی کاسب موفقه 

یکی بلاگر موفق 

یکی نقاش موفق 

یکی دانشمند موفق 

اگر قرار بود همه یک راه رو بریم که موفقیت معنا نداشت 

و کسی که مستقل باشه خودش یک نوع موفقیته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث حسادت نیست . من ی زمانی خیلی دنبالش میکردم با اینکه با بعضی حرفاش مخالف بودم اما از ی جایی رفتاراشو دیدم و نظرم برگشت . وقتی یه رسانه دستته و ی سری حرفا رو میزنی اون حرفات میتونن موافق داشته باشن متیونن مخالف داشته باشن . من ک هربار دیدم کسی از ایشون نقد کرده ایشون حرفای زشت و بدی ب طرف زده و بلاک کرده و علیهش فحش و فحش کاری کرده . اگ واقعا ب حرفایی ک میزنه ایمان داشت رفتارش باید مطابق با همون حرفا خانومانه و با شخصیت میبود .

اینکه نصف زنا بیان اینقدر حرفای منفور بزنن خیلی جای نگران کننده ای هست یعنی چقدر اطرافیانمون میتونن ...

چون تو مجازی انگار آدم بیشتر خود واقعیشه..

تو واقعیت میان پیش هم قربون صدقه میرن و غش و ضعف میرن اونوقت پشت سر آدم هزار جور حرف مفت میزنن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بحث حسادت نیست . من ی زمانی خیلی دنبالش میکردم با اینکه با بعضی حرفاش مخالف بودم اما از ی جایی رفتار ...

منم موافق شخصیتش نیستم یا بشه حتی الگو بگیم منظورم دستاورد های زندگی خودشه 

ولی اینکه موفقیتش زو انکار میکنیم جای ایراد داره نه فقط اون خیلی های دیگه 

هیچ کس بد یا خوب مطلق نیست

منم موافق شخصیتش نیستم یا بشه حتی الگو بگیم منظورم دستاورد های زندگی خودشه ولی اینکه موفقیتش زو انکا ...

اره انکار موفقیتای بقیه درست نیست واقعا .

منتها مردم واقعا جوری ان ک ب رفتار و شخصیت پ طرز برخورد طرف نگاه میکنن . محبوب ترین بازیگرای هالیوود و آدمای دنیا بودن و هستن ک بخاطر رفتارا و طرز برخوردشون منفور شدن بین ادما .

از اون طرفم کسایی بودن ک دستاورد خاصی نداشتن ولی بخاطر رفتار و شخصیت خوبشون محبوبن .

ولی این موضوع نه اشتباهات و بدی های گروه دوم رو میپوشونه ، نه دستاورد های گروه اول رو .

مهاجرتش زبان انگلیسی داشتن کارش همینا برای خیلی ها هدف و ارزوس

من خودم عاشق اینم مهاجرت کنم ولی  بابت اینکه اونجاست حسادت نمیکنم قطعا دوست داشتم اونجا باشم ولی نه در جایگاه اون... چون شرایط زندگی ادم ها فرق میکنه مسیر زندگی...  یه بلاگر میشناسم دکترا داره و استاد یکی از بهترین دانشگاه های  ویرجینیا     باورت نمیشه وقتی دیدمش اصلا فکر نمیکردم ایرانی باشه انقدر خوب صحبت میکرد و چهرش به شدت زیبا بود  اینو اگر بگی بهش حسادت میشه میتونم قبول کنم ولی اصلا کسی بهش حمله نمیکنه هیج ویدیویی ازش ساخته میشه که دیسش کنند چون میدونی یه. سری بلاگر مثل کاتوزیان کارداشیان... ار قصد حاشیه سازی میکنند که اسمشون سر زبان ها باشه ولی خب حسادت بین جوامع ایرانی قطعا هست ولی نه بزای امثال کاتوزیان و بلاگر هایی ک به زور میخان معروف بشن

😎💚🐬