2777
2789

سال های اولی ک تازه اومده بودیم اصلا همسایه هارو نمیشناختم و ندیده بودم ..ی روز یکی انقدر در زد تا باز کردم ..خیلی صمیمی سلام کرد و گفت سبزی خوردکن بده گفتم ندارم گفت خودم دیدم موقع جهاز اوردن ...تقریبا سه سال رد شده بود گفتم نمیدم با حالت طلبکارانه گفت این همه سبزی خریدم چجوری پاک کنم گفتم ب من چه ...زنیکه دیوونه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
مرسی از لطفت که به یادمی عزیز...نه هنوز ولد چموش این ور اون وره ننش که مرد بعد 10 ماه با باباش دعواش ...

بخدا خیلی براتون دعا میکنم

خیلی درحقتون نامردی شده

انشاالله خدا این دنیا و اون دنیا براتون جبران کنه

خدا لعنتش کنه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زردچوبه و پیاز البته یه بار دوبار نه ها . خیلیییی . مغازه تا خونمون پنج متر فاصلس همه چی هم داره میگفت حوصله ندارم لباس بپوشم اون روز دیدم داری گفتم ازت بگیرم .

لوازم ارایشی 😑 مانتو 😑 

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

ی پسر همسایه داشتیم ۵ ۶ ساله ش بود داشتم توی حیاط پیاز خورد میکردم و سرم پایین بود درب حیاط روهم بود و بسته نبود اومده بود داخل بالا سرم گفت خاله آهن داری میخوام جوجه بخرم( از این جوجه فروشیا ک دوره گرد هستن) گفتم خاله درب حیاط اهنه درب هال بکن ببر درب حموم دستشویی هم المینیومه بکن ببر

وا زن دوم برا چی 😑😑😑

بی خبر از اولی

من که ازدواج کردم و دیگه پدر و مادرم هم از اون آپارتمان رفتن نمیدونم سرنوشت اون عروس داماد چی شد

ولی جدی جدی موقع پس دادن اینه شمعدان گفت برای پسرن زن گرفتیم عاقد گفت یه اینه شمعدان باشه

ما پرسیدیم مگه یه پسر دیگه هم دارین

که گفت نه عروسم بهم احترام نمیگذاشت زنیت نداشت پسرم راضی نبود و کلی چرت پرت

تهش هم معلوم شد زن اول بدبخت بی‌خبر از ماجراست 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خودم رفتم لباس قرض گرفتم برا عروسیهروقت یادم میوفته دوس دارم زمین و گاز بزنم هیچکس هیچی بهم نگه هااا ...

اشکال نداره 

این بین خانمها خیلی رایجه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
ی پسر همسایه داشتیم ۵ ۶ ساله ش بود داشتم توی حیاط پیاز خورد میکردم و سرم پایین بود درب حیاط روهم بود ...

عزیزمم😁

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
میگفتی والا زعفرون گرونه خودمم بخام استفاده کنم کم میندازم

خونه مامان بزرگم بودیم همسایه مامان بزرگم بود 

ولی خیلی پرو بود ، عموم دعوا کرد 😅

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الکی میگی

پس برای چی ازم وازلین میخواست؟😐😐😐😐 

برا رابطشون بوده دیگه صد در صد

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠