ببین اگه فیلم ببین حرفه ای هستی پس اصلا من متوجه نمیشم چرا به ژانر فیلم توجه نمیکنید اصن
وقتی اسم مینی سریال میاد یعنی بین ۵ تا ۱۰ قسمت و در بیشتر موارد نهایتا ۳ فصله
البته بلندتر هم هست ولی به ندرت
وبی چون احساس میکنم حوصله سرچ ندارید
چشم
بفرمایید
دروازههای بهشت (Gates of Heaven)
سال پخش: ۲۰۲۳
ژانر: جنایی، درام، معمایی
تعداد قسمتها: ۶
امتیاز IMDb: ۷.
داستان: یک کارآگاه در حال بررسی یک پرونده قتل عجیب در یک شهر کوچک اسپانیا است. هر چه جلوتر میرود، اسراری تاریک دربارهی گذشتهی شهر کشف میشود. این مینی سریال اسپانیایی یک معمای جنایی هیجانانگیز و پرتعلیق است
گریزلدا (Griselda)
سال پخش: ۲۰۲۴
ژانر: درام، جنایی
تعداد قسمتها: ۶
امتیاز IMDb: ۸.۰
داستان: این مینی سریال اسپانیایی داستان واقعی گریزلدا بلانکو، یکی از بدنامترین زنان قاچاقچی مواد مخدر در دههی ۱۹۷۰ را روایت میکند. شخصیتی کاریزماتیک که از فقر به ثروت و قدرتی بینظیر میرسد، اما هزینهی سنگینی برای آن میپردازد.
بیگناه (The Innocent)
سال پخش: ۲۰۲۱
ژانر: هیجانی، معمایی، جنایی
تعداد قسمتها: ۸
امتیاز IMDb: ۷.۹
داستان: متیو، پسری که به طور تصادفی در یک درگیری مرتکب قتل شده، بعد از سالها تلاش میکند زندگی جدیدی بسازد. اما گذشتهی تاریکش بار دیگر او را تهدید میکند. این مینی سریال اسپانیایی با پیچشهای داستانی غیرمنتظره، یکی از بهترین آثار هیجانی نتفلیکس محسوب میشود
من اخرین مینی سریالی ک دیدم دارک بود البته آلمانیه ۳فصله و بسیار زیبا بود
داستان در شهر تخیلی داخل آلمان اتفاق می افتد و درباره ناپدید شدن یک کودک است که اسرار و پیوندهایی پنهان بین چهار خانواده فرنگی را افشا می کند و پرده از رازی شیطانی بر میدارد. «تاریکی» پیامدهای وجودی زمان و تأثیرات آن بر طبیعت انسان را بررسی می کند
اگه حوصله سریال نداری بجاش انیمه ببین
انیمه شیطان کش یا demon slayer سلطان انیمه هاست بنظرم
با اون شروع کن