2777
2789
عنوان

چند تا سریال خوب معرفی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور میتونی فرندز مدرن فمیلی رو در کنار هم بگی مخصوصا مدرن فمیلی☹️فرندز هزار پله بالاتره🫠

سبکاشون کاملا متفاوته خب . بیگ بنگ رو کسایی بیشتر خوششون میاد ک از اون اصطلاحات فیلم سردرمیارن و ب قول معروف خودشون خرخونن😂 مدرن فمیلی هم قشنگیای خودشو داره . فرندز نسبت ب زمان خودش خیلی قشنگ بود و هست و خب چون جزو اولین سریالای اون سبکیه هیچ وقت رودستش نمیاد از نظر تماشاگراش

یه چند تا معروفشو میگی؟کوتاهن؟

ببین اگه فیلم ببین حرفه ای هستی پس اصلا من متوجه نمیشم چرا به ژانر فیلم توجه نمیکنید اصن

وقتی اسم مینی سریال میاد یعنی بین ۵ تا ۱۰ قسمت و  در بیشتر موارد نهایتا ۳ فصله

البته بلندتر هم هست ولی به ندرت

وبی چون احساس میکنم حوصله سرچ ندارید

چشم

بفرمایید

دروازه‌های بهشت (Gates of Heaven)

سال پخش: ۲۰۲۳

ژانر: جنایی، درام، معمایی

تعداد قسمت‌ها: ۶

امتیاز IMDb: ۷.

داستان: یک کارآگاه در حال بررسی یک پرونده قتل عجیب در یک شهر کوچک اسپانیا است. هر چه جلوتر می‌رود، اسراری تاریک درباره‌ی گذشته‌ی شهر کشف می‌شود. این مینی سریال اسپانیایی یک معمای جنایی هیجان‌انگیز و پرتعلیق است

گریزلدا (Griselda)

سال پخش: ۲۰۲۴

ژانر: درام، جنایی

تعداد قسمت‌ها: ۶

امتیاز IMDb: ۸.۰

داستان: این مینی سریال اسپانیایی داستان واقعی گریزلدا بلانکو، یکی از بدنام‌ترین زنان قاچاقچی مواد مخدر در دهه‌ی ۱۹۷۰ را روایت می‌کند. شخصیتی کاریزماتیک که از فقر به ثروت و قدرتی بی‌نظیر می‌رسد، اما هزینه‌ی سنگینی برای آن می‌پردازد.

بی‌گناه (The Innocent)

سال پخش: ۲۰۲۱

ژانر: هیجانی، معمایی، جنایی

تعداد قسمت‌ها: ۸

امتیاز IMDb: ۷.۹

داستان: متیو، پسری که به طور تصادفی در یک درگیری مرتکب قتل شده، بعد از سال‌ها تلاش می‌کند زندگی جدیدی بسازد. اما گذشته‌ی تاریکش بار دیگر او را تهدید می‌کند. این مینی سریال اسپانیایی با پیچش‌های داستانی غیرمنتظره، یکی از بهترین آثار هیجانی نتفلیکس محسوب می‌شود

من اخرین مینی سریالی ک دیدم دارک بود البته آلمانیه ۳فصله و بسیار زیبا بود

داستان در شهر تخیلی داخل آلمان اتفاق می افتد و درباره ناپدید شدن یک کودک است که اسرار و پیوندهایی پنهان بین چهار خانواده فرنگی را افشا می کند و پرده از رازی شیطانی بر میدارد. «تاریکی» پیامدهای وجودی زمان و تأثیرات آن بر طبیعت انسان را بررسی می کند

اگه حوصله سریال نداری بجاش انیمه ببین

انیمه شیطان کش یا demon slayer سلطان انیمه هاست بنظرم

با اون شروع کن

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

سریال ترکی تو درم را بزن(دو فصله و کمدی و عاشقانس)

ادا  تمام هدفش در زندگی تحصیل و گرفتن بورسیه است، با سرکان  که ارائه بورس تحصیلی بین‌المللی را رها کرده روبرو می‌شود. سرکان بولات به دلیل مشکلات شخصی دنبال کسی می‌گردد که بتواند به‌مدت دوماه نقش نامزد او را بازی کند به ادا پیشنهاد می‌کند که اگر دو ماه نقش نامزد اون را بازی کند، به‌صورت کاملاً رایگان بورسش را به ادا می‌دهد و...