2777
2789
عنوان

چند تا سریال خوب معرفی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال غرور و تعصب 

سریال شکارچیان شگفت انگیز 

سریال یقه خاکی 

سریال ونزدی ۱و۲

سریال استرلا 

اینا موردعلاقه های خودمن

یسریاش اینان 🥰

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

سینما اسپانیا سورپرایزت میکنه

خودت ژانر مورد علاقه ات و بعلاوه مینی سریال اسپانیایی سرچ کن و لذت ببر

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

معرفی کنقشنگ باشه یچیزی تو مایه های وینچنزو و روباه نه دم این دوتارو خیلییییییییی دوس داشتم

با احترام این دو تا رو ندیدم و دوست نداشتم

نسل خورشید عزیز ترینم عشق در نور مهتاب دبلیو خواستگاری کاری هندوانه چشمک زن مرا بکش خلاصم کن و هنوزم خیلی دیگه دارم

..............

شخاصیت اصلی بنام ادریس از یک محله ای محافظت میکنه و ۶مه برای حل مشکلات به او متکی هستم در حل این مشکلات اتفاق های مختلفی اتفاق میافته که باید ببینی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

اگه ترکی عاشقانه درام میخوای پیشنهادم دروغ

اگع ترکی عاشقانه کمدی میخوای پیشنهادم ستاره شمالی

دروغ: معرکه و شوهرش کنان به خوبی داشتن زندگی میکردن با یه نوزاد که خواهر معرکه و شوهر خاهر معرکه کنان رو میکشن و میندلزن گردن معرکه، معرکه 20 سال میره زندان و بچه اش رو میسباره دست آبجیش(هولیا) و شوهر خواهرش(چنگیز) هولیا و چنگیز فقیر بودن و یه بچه هم خودشون میارن برای اینکه یه پولی دستشون بیاد بچه معرکه رو به یه خونواده پولدار میفروشن و بعد بیسال معرکه که از زندان آزاد میشه هولیا بچه ی خودش(حازال) الکی به معرکه میگه بچه ی توعه اما حازال همه چیو میدونه و یک شب حازال و معرکه تنها میشن (دورو)  بچه خود معرکه بچه گیاش یع ماه گرفتگی پشتش داشت که معرکه چشش خورد به پشت حازال و دید ماه گرفتگیش نیست و.... 

ساعت ۴ ظهر maah tv

ستاره ی شمالی: ییلدیز زمانی که ۱۴ سالش بود عاشق کوزی هم بازیش میشه و کوزی به بهانه تحصیل به استامبول میره و زن میگیره

بعد بیست سال با یه تا بچه به اسم   فریده یوبچه و مینا  بر میگرده کارادنیس ییلدیز اون بیست سال عاشق کوزی و چشمش به در به هیچ مرده ذیگه ای چشم ندلشت بعد که با کوزی همسایه شد بعد کلی لج و لج بازی دوباره عاشق هم میشن   چون فقط ییلدیز عاشق کوزی بود و به مرور ای اتفاق افتار.... 

نکته عجیب این دو فیلم

۱ هردو زمان غمگینشان 20 سال بود

معرکه و ییلدیز یه بازیگر هستن که اسم واقعیش آسلیهان گونر است و در دو فیلم نقش اصلی را دارد