2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموما ب خاطر اعتماد بنفس پایینه

باید تلاش کنید 

با مطالعه و خود شناسی 

نقاط مثبت توانایی هاتون رو بیشتر کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عموما ب خاطر اعتماد بنفس پایینه باید تلاش کنید  با مطالعه و خود شناسی  نقاط مثبت توانای ...

اره

من خیلی خود کم بینم متسفانه

خواستم ببینم کسی اگا تجربه ای داشته کمک بگیرم

Dance me to the end of Love...

من خجالتیم و خوب هم نشدم😭😭😭

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
من بودم رفتم دانشگاه اولین بار یه کنفرانس تو سالن اجتماعات دادم دیگه خجالتم ریخت الان شیش متر زبون د ...

😂

من شونصد تا از این ارائه ها دادم

الان توو فامیل خودمون خجالتی نیستم ولی رفتم توی فامیل شوهر نمیدونم چرا خجالت میکشم😁

شاید چون اولشه

ولی دوس ندارم اینطوری

Dance me to the end of Love...

اره بودم.

اما سعی کردم با غریبه هایی که منو نمیشناسن گرم بگیرم.سعی کردم تو جامعه یه شغل براخودم پیداکنم .

واقعا خجالتی بودن خیلی بده.اصلا اعتماد بنفش نداشتم.الان خیلی بهترشدم.همیشه فکرمیکردم همه زوم میکنن رو من که چکارمیکنم وچی میگم اما واقعا اینجور نیست

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی