2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و تنبلی تخمدان بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 43 پست
ما زنا در عین اینکه میتونیم در مقابل مشکلات مقاوم باشیم مثل سنگ اما مثل شیشه هم شکننده ایممن بدنم از ...

این چه حرفیه عزیزم به قول تو باید خدا خودش بخواد اگه اون بخواد نشد نداره شما که هنوز سنی نداری دو تا بچه دست گل هم داری ایشالا به سلامتی و تندرستی سومی هم میاد تو بغلت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه بدون انتظار باشهولی برای شرایط شما عالیهبچسبش گلمایشالا به سلامتی بدنیا بیادش🩵شرایطت میگی خاص ...

آره دیگه معجزه بوده حس میکنم آخه الان بعضی ها هم هیچ مشکلی ندارن ولی باردار نمیشن اونوقت منی که میگفتن 15 درصد احتمال بارداری داری به این زودی مادر شدم

ماشاءالله چه پررنگه

مبارکه

خواست خدا

برای منم دعا کن امضامو بخون

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

ماشاءالله چه پررنگهمبارکهخواست خدابرای منم دعا کن امضامو بخون

مرسی ایشالا که به زودی دوباره طعم مادر شدن رو به صورت طبیعی بچشی گلم 

فقط بهش فکر نکن من که حس میکنم این بارداری به این زودی فقط علتش این بود ما اصلا به بچه‌ فکر نمی‌کردم و استرسش رو نداشتیم 

ماشاءالله چه پررنگهمبارکهخواست خدابرای منم دعا کن امضامو بخون

مرسی ایشالا که به زودی دوباره طعم مادر شدن رو به صورت طبیعی بچشی گلم 

فقط بهش فکر نکن من که حس میکنم این بارداری به این زودی فقط علتش این بود ما اصلا به بچه‌ فکر نمی‌کردم و استرسش رو نداشتیم 

مرسی ایشالا که به زودی دوباره طعم مادر شدن رو به صورت طبیعی بچشی گلم فقط بهش فکر نکن من که حس میکنم ...

ممنون ان شاء الله 

اره منم زمانی طبیعی باردار شدم که بعد از دوسااال بیخیال شدم و میخواستم برم برای ای وی اف سوم

و درستم اقدام نداشتیم

امروز دوروز جلوتر پریود شدم خیلی ناراحتم

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭