2777
2789
عزیزم همینجوری خودتونو دلداری دادیم الان ی عالمه اضافه وزن داریم نمی‌تونیم خودمونو لاغر کنیم

من قدم ۱۶۸ وزنم ۷۰

چهار پنج شش کیلو کم کنم خوب میشم

میشه برا قبولیم تو آزمون عملی تربیت بدنی صلوات بفرستین؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهر من اینجوری بودن،وای نگم اون یکسالی که پیششون بودم از گشنگی میمردم رومم نمیشد برم چیزی ب ...

ازت نمیپرسیدن شام میخوری یا نه؟

الان شوهرتم شبا شام نمیخوره؟

ب نظرم عادت خوبیه برا تناسب اندام ولی سختههه🤕

خودت درست کردی یا صنعتیه؟

صنعتی

کی حوصله داره😂😂

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

آفرین بهت نزار بیشتر سعی کن تا هنوز اضافه وزن زیادی نداری خودتو لاغر کنی من که بخاطر تنبلی و بی حوصل ...

من یه مدت کنکوری بودم اگ غذا خوب نمیخوردم نمیتونستم درس بخونم برا همین خووب میخوردم😂

تنبلی تخمدان هم داشتم قرص میخوردم برا همین چاق شدم

الان چند روزه شروع کردم

ازت نمیپرسیدن شام میخوری یا نه؟الان شوهرتم شبا شام نمیخوره؟ب نظرم عادت خوبیه برا تناسب اندام ولی سخت ...

مادرشوهرم یه سبی میخورد،پدر شوهرم یه تخم مرغ نیمرو میکرد،شوهرم از غذای ظهر میخورد ولی کم بود منم روم نمیشد برم بگم منم میخام

اره شوهرم همیشه میخوره وعده های غذاشو اونم کااامل

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤