2777
2789
عنوان

باهم مهربان باشید

63 بازدید | 4 پست

یک سری ادم ها رو میشناسید 

یک سری ادم ها رو از قبل نمیشناسید و یک روز اتفاقی اونا رو میبینید 

یک حرفی میزنید یک جمله ای میگید که فقط دو سه ثانیه زمان میبره تا از دهانتون خارج بشه اما ممکنه همون یک حرف یک جمله روز یک نفر رو خراب کنه ذهنش رو کامل ویران کنه حالش بد بشه حتی ممکن تاثیرش تا مدت ها بمونه روی اون فرد 

مراقب حرفاتون باشید ممکنه یک جمله تیری به قلب یک ادم باشه 

این تاپیک هم بماند یادگاری از روزی که یک ادم با یک صحبت کوتاه خرابش کرد و کلی انرژی منفی وارد کرد 

اتفاقا من‌امروز‌میخ استم‌تو همین مایه ها تاپیک‌بزنم.

چون‌چنروز پیش خالم با تهدیدی ک‌منو کرد دلمو شکوند و شب تاصب تپش قلب داشتم.

و اینم‌بماند ب یادگار هیچ‌وقت خالمو دختراشو حلال نمیکنم انشالله همین‌دنیا، همین‌روزا تاوان‌پس بدن

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من‌امروز‌میخ استم‌تو همین مایه ها تاپیک‌بزنم.چون‌چنروز پیش خالم با تهدیدی ک‌منو کرد دلمو شکون ...

آفرین دنیا دار مکافاته هرچه کنی به خود کنی یک روز برمیگرده سمت خودت

یک حرف میتونه کل زندگی یه نفر خراب کنه اعتماد به نفسش از بین ببره بعد سال ها یادش نره یک حرف میتونه ...

دقیقا به خصوص آدم هایی که مثل من اعتماد به نفس شون پایینه و اضطراب اجتماعی دارن 

من خودم به شخصه میترسم برم جاهای شلوغ حالا فکر کن میرم و یکی یک حرفی میزنه که از بیرون رفتن از خونه پشیمون میشم