2777
2789

من دماغمو عمل کردم اما بد شده 

دختر داییم خواست لج منو دربیاره گفت فلانی عمل کرده انقددددددددد خوب شده که نگو 

منم گفتم آفرینننن مبارکش 

من قوی تر از این چیزام که غصه بخورم خودمو دوست دارم 

اینم بگم کم کم بهش رسیدم

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو دلم برای عمل بنظرت عمل کنم ؟؟ نوک بینی م گوشتی هست و افتادگی داره

ببین من بدون تحقیق رفتم عمل کردم 

دکتر خوب انتخاب نکردم 

من عملم عجله ای بوددددد عزیزم 

مثل کسی که بدون تحقیق شوهر میکنه

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

من عمل کردم معمولی شده بهمم خیلی میاد خیلیم خوشگلم چش رنگی بور ولی اولین نفری که منو تخریب میکنه خانوادمم حرفای بدی میزنن انقد حرص میخورم ، خواهرم انقد گفت گفت اخرش دماغ خودش غضروفش اب شده یه سوراخ بینیش داره بسته میشه ، کارما واقعا وجود داده

اعتماد بنفس هززززززززززززاری مهم تر از قیافه س

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘