2777
2789
عنوان

نظریه نامحبوبتون چیه❓🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 4244 بازدید | 209 پست
من اینو کلاس ششم بودم بهش رسیدم 3 ماه تحقیق کردم😂بقیه مسخره میکردن

خیلی چیزای دیگه هست که برای بقیه نامحبوبه و چون دوست تدارن بهمون انگ بیسواری میزنن

مثلا اینکه چطور این همه نفت داریم؟ایا همه دایناسورا رفتن یه جا مردن و اینکه روزانه هزاران گالن نفت استخراج میشه جرا تو این چندسال تموم نشده؟علت اصلیش اینه که زمین هم یه موجو زنده است،بهش میگن گایا

قلب زمین ایران هست و روح های کهنی توش هستن و فرهنگ خیلی بالایی هم داریم نسبت به اروپاییا،نگید نه اینجور نیست

شما اونچه که اونا خاستن ببینیدو دیدین

مثلا اروپاییها تو خیابون ادرار میکنن و تا همین ۱۰۰ سال پیش تو سطل دسشویی میکردن و از پنجره به کوچه و خیابون تخلیه میکردن

بگذریم

قلب زمین ایران هست و نفت خون های زمین هست،هیچ وقت بحران اب روی زمین به وجود نمیاد چون منبع اب زمین میرسه به ابهای پشت گنبد😍اگه راجبش مطالعه و کمی تحقیق کنید میفهمید که چقدر زمین ما زیباست از اونچه که ناسا میگه:اینکه زمین یکه و تنها توی فضای بیکرانه😅

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

تلگرام داری؟ سوال شاید بازم واسم پیش بیاد میشه کمک کنی؟ فردا امتحان دارممم🥲

آره تلگرام دارم

ولی امسال میرم یازدهم میترسم دهمو خوب دوره نکرده باشم یه وقتی بهت اشتباه بگم بعدش عذاب وجدان بگیرم🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی این:آنتی‌ناتالیست شدن یعنی پیوستن به دیدگاه یا فلسفه‌ای که مخالف آوردن فرزند جدید به دنیاست.فلس ...

منم موافقم تازه علاوه بر این موارد، انسان با اختلاف زیاد نسبت به سایر موجودات زنده بیشترین آسیب رو به کره زمین وارد میکنه در این صورت ادامه گونه ما به غیر از خودمون برای هیچ چیز و هیچکس دیگه ای سود نداره تازه این سود صرفا برای آدم‌های قدرتمنده وگرنه ما معمولیا می‌سوزیم و می‌سازیم در حالی که اغلب روابط موجود در طبیعت سازنده هستن.  

منم تجربه مشابه دارم میتونم جداگانه ازت راهنمایی بگیرم؟ زیر 18 اماگه مایلی البته. هروقت فرصت داشتی ب ...

حتما گلممم درخواست بده بفرست ایدیتو برام❤

صبح میشه این شب :)

درخواست بده آیدیتو بده تلاشمو میکنم ولی اگه چیزیو اشتباه گفتم یا یه وقت دیر شد به بزرگی خودت ببخش😁

خوشگله ناراحت نشیا ولی ولش کن من فکرکردم کنکوری ای تازه کنکور دادی و مسلطی چون تایم زیادی ندارم بشینم تحلیل کنم یکیو میخوام چشم بسته جواب بده فقط🥲✨

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

تا حالا تو زندگیم از این موضوع ترسی نداشتم اصلا سنم اون مدلی نیست خانوادمم نیستصرفا مطالعه کردم و نظ ...

ادمی که بقیه بی سواد میدونه خودش بی سواده عالمه با کمال احترام

شما به واسطه خوندن چهارتا کتاب ادعا سوادت میشه خانوم بی سواد و رو بقیه برچسب میزنی؟ تو کی باشی که به من بگه بی سواد ؟کی بهت گفت اظهار نظر کنی!؟ قطعا که سوادی نداری وگرنه من برای ادمایی که میشناسنم اتفاقا خیلیم مورد تاییدم و تو با به نظر رو من برچسب بی سوادی میزنی درحالی که هیچی از علم نمیدونی معلوم نیست کتابایی که خوندی چه چرتایی بوده🤣🤣🤣🤣 لطفاً دیگ ریپلای نکن حقیقتا چندشم شد باهات هم کلام شدم شما برو همزمان با چند نفر بخواب و آمیزش جنسی کن کسی باهات کاری نداره منم اونجا گفتم حسم میگه نه چیز قطعی که تو بچه بیای روم برچسب بی سوادی بزنی خانوم نسبتا محترم🤮

درضمن من نه روانشناسم نه ادعاشو کردم صرفا نظرمو گفتم و تو بی سواد دانش آموز که نه سواد آکادمیک داری نه شعور انسانی هرچی از دهن کثیف پلیدت در اومد گفتی بهتره خودتو به روانپزشک هم نشون بدی چون ادم سالم به فکر رابطه با چند نفر همزمان نیست و قطعا که روانشناسی ادمی که تمایل به رابطه همزمان با چند نفر داره ادم سالمی نمیدونه 

لازمم نیست تو بی سواد بی فرهنگ بدون اصالت راجب من نظر بدی

روی کامنت منم ریپلای نکن با نهایت احترام و اینکه اولین نفری که اینجا باهاش به مشکل برخوردم (چرا بقیه مشکلی ندارن اینجا باهام قطعا که تو مشکل داری) پس تو حالت خوب نیست لطفا ریپلای نکن اصلا علاقه ندارم با ادمی مثل تو هم کلام بشم بچه ها گفتن یه بچس اومدم با احترام باهات برخورد کنم اما تو خود بزرگ پندار با دوتا کتاب میای راجب بقیه چرتو پرت خانوادگی خودتو نسبت میدی پس با احترام چون لایق احترام نیستی نه تنها سواد نداری که شعورم نداری

خوب باش ولی ساده نه🎀

تا حالا تو زندگیم از این موضوع ترسی نداشتم اصلا سنم اون مدلی نیست خانوادمم نیستصرفا مطالعه کردم و نظ ...

کتاب خوندی تو کتابا بهت گفتن چند همسری خوبه برای زنو مرد

مطمعنی کتابهای پوورن نخوندی 

خیلی آدم جالبی به بقیه میگی بی سواد درحالی که خودت از نادانی رنح می‌بری 

به نظرم برو رو سواد خودت کار کن واقعا بی سوادی نه علم تجربی بلدی نه علم ریاضی نه فلسفه نه چیزی از علم روانشناسی میدونی 

انسان عاقل سکوت میکنه اما ادم نادان و ابله منم منم میکنه

اینو هرگز یادت نره 

ادمی که بقیه بی سواد میدونه خودش بی سواده عالمه با کمال احترامشما به واسطه خوندن چهارتا کتاب ادعا سو ...

متنفرم از انسانهایی که فکر میکنن عقل کلن تاحالا ندیدم با سواد به دیگران بگه بی سواد و خودش از زندگی فلسفه زندگی روانشناسی آگاهی صفر داره😂😂😂

بله بچه دبیرستانی هستم درست فهمیدید

آخیییی عزیزم از شما دختر کوچولو ناز تا جبرا خلیل جبرا، فیثاغورث، افلاطون ،راه طولانی هست هیچ دانشمندی ادعای عالم بودن نداره⚡کامنت و نظر شماهم اصلا برخلاف فرهنگ جامعه نبود به این دلیل که خیلی ها الان ذهنیت شمارو دارن  همزمان با چند نفری هستن ،حس زرنگی هم میکنن پس تفکر اینکه اولین فردی به این موضوع رسیده افکار ذهنته و خیلی خوبه اینقدر به خودت باور داری 💚

اما شما  متاسفانه ـــــ !

طبل تو خالی صدای بیشتری داره

🧿
توضیح کوچولو میدییی

یعنی جلوی بدنیا آمدن انسانها گرفته بشه

چون زندگی و دنیا سراسر رنجه 

تولد ستیزی

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

وقتی تو یه خانواده ۱۰ نفری که همه همدیگرو دوست دارن زندگی کنه خس کمبود پیدا نمیکنهمیشه بپرسم چرا بچه ...

من حداقل صدتا کارگاه رفتم تا فهمیدم تمایل به چند پارتنری بیماری هست تو همونم نرفتی پس سوادشم نداری 👇🏻 واسه من فاز روشن فکری نگیر خواهشا که به قول دوستمون ازتون زیاده 

دهنم کثیف شد متاسفانه ای کاش هرگز کامنت تورو نمی‌دیدم و شبو به هم ریختی حتی اعصابمو 

کاربریتم یادم نمیره چون بهم توهین کردی و سخت میگذرم از توهین احترام برام حرف اوله هرچند شعور خانوادگیتو نشون دادی که فاقدش بودی 

بای خانوم عقل کل با سواددددددد روشننن فکررررر همه چیزززز دانننن اوووه واسمون کتابم خونده اوه وای چه با سواده☺️☺️☺️

خوب باش ولی ساده نه🎀