ادمی که بقیه بی سواد میدونه خودش بی سواده عالمه با کمال احترام
شما به واسطه خوندن چهارتا کتاب ادعا سوادت میشه خانوم بی سواد و رو بقیه برچسب میزنی؟ تو کی باشی که به من بگه بی سواد ؟کی بهت گفت اظهار نظر کنی!؟ قطعا که سوادی نداری وگرنه من برای ادمایی که میشناسنم اتفاقا خیلیم مورد تاییدم و تو با به نظر رو من برچسب بی سوادی میزنی درحالی که هیچی از علم نمیدونی معلوم نیست کتابایی که خوندی چه چرتایی بوده🤣🤣🤣🤣 لطفاً دیگ ریپلای نکن حقیقتا چندشم شد باهات هم کلام شدم شما برو همزمان با چند نفر بخواب و آمیزش جنسی کن کسی باهات کاری نداره منم اونجا گفتم حسم میگه نه چیز قطعی که تو بچه بیای روم برچسب بی سوادی بزنی خانوم نسبتا محترم🤮
درضمن من نه روانشناسم نه ادعاشو کردم صرفا نظرمو گفتم و تو بی سواد دانش آموز که نه سواد آکادمیک داری نه شعور انسانی هرچی از دهن کثیف پلیدت در اومد گفتی بهتره خودتو به روانپزشک هم نشون بدی چون ادم سالم به فکر رابطه با چند نفر همزمان نیست و قطعا که روانشناسی ادمی که تمایل به رابطه همزمان با چند نفر داره ادم سالمی نمیدونه
لازمم نیست تو بی سواد بی فرهنگ بدون اصالت راجب من نظر بدی
روی کامنت منم ریپلای نکن با نهایت احترام و اینکه اولین نفری که اینجا باهاش به مشکل برخوردم (چرا بقیه مشکلی ندارن اینجا باهام قطعا که تو مشکل داری) پس تو حالت خوب نیست لطفا ریپلای نکن اصلا علاقه ندارم با ادمی مثل تو هم کلام بشم بچه ها گفتن یه بچس اومدم با احترام باهات برخورد کنم اما تو خود بزرگ پندار با دوتا کتاب میای راجب بقیه چرتو پرت خانوادگی خودتو نسبت میدی پس با احترام چون لایق احترام نیستی نه تنها سواد نداری که شعورم نداری