2777
2789
عنوان

نظریه نامحبوبتون چیه❓🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 4243 بازدید | 209 پست
کتاب خوندی تو کتابا بهت گفتن چند همسری خوبه برای زنو مردمطمعنی کتابهای پوورن نخوندی خیلی آدم جالبی ب ...

باشه قصد بحث ندارم منم منم هم نکردم صرفا گفتم از روی کامنتم شخصیتمو توصیف نکنن

فکر نمیکنم حرف بدی زده باشم یا جایی گفته باشم من خوبم

در هر حال نظرتون برام مهم نیست🌸

آخیییی عزیزم از شما دختر کوچولو ناز تا جبرا خلیل جبرا، فیثاغورث، افلاطون ،راه طولانی هست هیچ دانشمند ...

باشه نظرتون برای خودتون محترمه ولی برای من نه

منم ادعای عالمی نکردم نظرمو گفتم درست مثل شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی چیزای دیگه هست که برای بقیه نامحبوبه و چون دوست تدارن بهمون انگ بیسواری میزننمثلا اینکه چطور ای ...

اینکه ایران گایاست و موافقم

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
پیامتونو نخوندمولی هر چی گفتین باشه

مهم نیست واسم  هم شبمو به هم ریختی هم اعصابمو هم حواسم نبود به پام فشار اوردم

هیچوقت اینجا با کسی تو این مدت به مشکل نخورده بودم و دلم نمیومد ولی تو اینقدر حرفت ازار دهنده بود که ادم صبوری مثل منم به هم ریختی

خوب باش ولی ساده نه🎀

مهم نیست واسم هم شبمو به هم ریختی هم اعصابمو هم حواسم نبود به پام فشار اوردمهیچوقت اینجا با کسی تو ...

در هر حال نمیخواستم کسیو ناراحت یا عصبی کنم پس با اینکه این همه تو کامنتتون بهم توهین کردین ولی ازتون عذر میخوام چون حتما عصبی بودین

و اینکه من کاربری ها رو دقت نمیکنم پس اگر یه وقت تو تاپیکتون به هر شکل نظر دادم یا ریپلای کردم ببخشید

شما هم امیدوارم ناراحتیتون ازم برطرف شه چون نمیخوام کسی بهم گارد داشته باشه

رو قبلی خواستم ریپ بزنم نشد

مهم نیست واسم هم شبمو به هم ریختی هم اعصابمو هم حواسم نبود به پام فشار اوردمهیچوقت اینجا با کسی تو ...

ناراحت نباشین لطفا🌸

هر چی خواستم اینو بگم نمیدونم چرا نشد

نمیخواستم ناراحتتون کنم از قصد نبود

توی تاپیکای خودتونم خواستم بگم دیدم همه قفله

دیگه امیدوارم پیامامو ببینین و عصبانیتتون برطرف شه

اگر این پیامام هم به هر علتی نبینین سعی میکنم هر موقع که تاپیکتونو دیدم و دیدم آنلاینین همونجا ازتون عذرخواهی کنم

ولی امیدوارم ببینین واقعا و دلخور نباشین

باشه قصد بحث ندارم منم منم هم نکردم صرفا گفتم از روی کامنتم شخصیتمو توصیف نکننفکر نمیکنم حرف بدی زده ...

تموم شد؟ تو یه حرف میزنی ولی نمیدونی چیکار داری با طرف می‌کنی 

هیچکس از آدمی که خودشو بالا میبینه بقیه خراب میکنه تا خودش بیاد بالا خوشش نمیاد